nick değişim hakkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
nick değişim hakkı
ben herkesin nick değiştirme hakkının artırılmasını öneriyorum var mı katılan?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/site-hakkind...hakkinda-1-kez-degistirebilirsiniz-99459.html
Daha önceleri 1 kez hakkımız olan nick değişimi, sonradan arttırıldı ve bunun daha fazla arttrılması, tanışma kaynaşma samimiyet bağlarında oluşacak olumsuzluklar nedeni ile sabitlenmiştir. Üyeler belli bir süre sonra nick değişince bir birini tanıyamaz oluyor.
Beğenmedim geri değişelim olayları artıyor, hem sizler için hemde bizler için sorun olabiliyor ve bu sebepten sabitlenmiş forum kurallarımıza göre en fazla 2 kez değişme hakkı ön görülmüştür.
Forum Kuralları - MaxiCep.Com
http://www.maxicep.com/site-hakkind...egisim-talebinde-bulunabilirler-9-403961.html

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
:( bu konudan ötürü bayağı muzdaripim ondan istedim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
2 kere değişme imkanı bencede yerinde.. Ama yinede şöyle bir artı olmalı ''Çok çok geçerli ve çok özel bir sebep var olursa o zaman bu durum ayrıntısıyla Admine belirtilip 3. bi değişim imkanı admin onayı, gözetimi ve bilgisi altında sunulmalı..

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
2 kere değişme imkanı bencede yerinde.. Ama yinede şöyle bir artı olmalı ''Çok çok geçerli ve çok özel bir sebep var olursa o zaman bu durum ayrıntısıyla Admine belirtilip 3. bi değişim imkanı admin onayı, gözetimi ve bilgisi altında sunulmalı..

evet sunulmalı. Paşam muzdarip olmuş mesela :D

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
ya allahın hakkı 3 tür hesabı olsa bari bir kere avatarda vin diesel vardı adamın biri beni belden aşağı film seven biri sandı

Revengeful

Emekli Yönetici
Oyuncak haline getirenler olur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Rütbeye göre hak verilse olabilir bence her rütbe atladığında bir hak tanınsa? Gerçi o zamandan post kasanlar artar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o zaman ne yapmak gerekiyormuş "seçici olmak" :p

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ya allahın hakkı 3 tür hesabı olsa bari bir kere avatarda vin diesel vardı adamın biri beni belden aşağı film seven biri sandı

Zaten verilen 3 hakkınız var. Kayıt olurken ve sonrasında verilen iki hakkınız. Başkalarının görüşleri ile değil' kendi seçiminiz, kararınız ise ve beğenmiş isen senin için sorun olmamalı. Çok zor durumda kalınmadığı sürece ön görülen değişiklik hakkı geçerlidir.

• Beğen
eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
bence gerek yok cunku kim oldugumuz karısır

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
iyide en altta eski nick yazıyor

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Seçimlerinizi yaparken doğru ve memnun olabileceğiniz nick'ler olmasına önem veriniz, haklarınızı iyi kullanın.
Keyifli forumlar.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt