Nice Yıllara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Nice Yıllara


[h=2]Kulübün kuruluşunun 107. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, kurucu Ali Sami Yen kabri başında anıldı. Anma törenine çok sayıda kişi katıldı[/h]
Galatasaray Kulübü’nün 107. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kulübün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen, kabri başında anıldı. Ali Sami Yen’in Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, başkan yardımcısı Adnan Öztürk, yöneticiler Necati Demirkol, Mehmet Cibara, Sedat Doğan, Ali Gürsoy, Emir Sarıgül, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile kongre üyeleri ve kulüp çalışanları katıldı.

Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri, bugün Galatasaray Lisesi’nde yapılacak törenle devam edecek. Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ve saygı duruşundan sonra Tevfik Fikret Salonu’na geçilecek. Burada saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Galatasaray Marşı’nın okunmasını takiben kulüp başkanı Ünal Aysal konuşma yapacak. Daha sonra en kıdemli üye yaş kütüğüne 107. yıl plaketini çakacak. Geleneksel Galatasaray Pilavı yenilecek ve kazanılan ödüllerle kupalar müzeye teslim edilecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

teknolojibaronu
Cevap
2
Görüntüleme
507
Serhan
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
326
jojo_va


Üst Alt