Niang ve Semih takımla birlikte çalıştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Niang ve Semih takımla birlikte çalıştı



Fenerbahçemiz Gaziantepspor maçı hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve sadece ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanla devam etti. Sakatlıkları nedeniyle son idmana çıkmayan Mamadou Niang ve Semih Şentürk, bugünkü antrenmanın tamamında, takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Bel ağrısı nedeniyle dünkü idmanı yarım bırakan Ertuğrul Taşkıran da antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, oyuncularımız daha sonra gruplar halinde ayak tenisi maçları yaptı. Antrenman, ayak tenisinden sonra yapılan koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Bu arada, kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı. İdman, dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Kalecilerimiz de bu maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Dünkü idmanı sol üst adalesine darbe aldığı için yarım bırakan Uğur Boral, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde sahada ve ardından salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Yine son idmanı sağ üst ön adalesinde ağrı hissettiği için yarım bırakan İlhan Eker ise salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Takımımız, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına 15 Nisan Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak ve tamamı basına kapalı tutulacak bu antrenmanın ardından, Takımımız tesislerde kampa girecek.



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
300
scarface006
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
309
scarface006


Üst Alt