Niang ilk antrenmanına çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Niang ilk antrenmanına çıktı
Beşiktaş'ın yeni transferi Mamadou Niang'ın, siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı. Bu antrenmanda Beşiktaş’ın bir diğer yeni transferi Dentinho, ise yapılan çift kale maçta sakatlandı.



Beşiktaş, Sanica Boru Elazığspor ile deplasmanda oynayacağı Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcuların kondisyon ve taktik çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Milli takım kamplarına katılacak olan Necip Uysal, Veli Kavlak ve Allan McGregor ile tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Hugo Almeida, Uğur Boral ve Kardemir Karabükspor maçında sol dizine darbe alan Ersan Adem Gülüm'ün antrenmana katılmadığı, Mustafa Pektemek'in ise özel çalışma programına devam ettiği kaydedildi.

NİANG İLK ÇALIŞMASINA ÇIKTI, DENTİNHO SAKATLANDI

Beşiktaş'ın yeni transferi Mamadou Niang'ın, siyah-beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktığı bildirildi.

Bu arada, antrenmanda yapılan çift kale maçın sonunda kalçasına ağrı hisseden Dentinho'nun tedavisine başlandığı, durumunun yapılacak kontrollerden sonra belli olacağı ifade edildi.

Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

NTVSpor.net
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt