Niang 7 numara giyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Niang 7 numara giyecek
Fenerbahçe'nin yeni transferi Niang, Türkiye'yi seçmesinde Dia ve eski Beşiktaşlı Cisse'nin söylediklerinin etkili olduğunu belirtti. Yıldız oyuncunun 7 numaralı formayı giyeceği açıklandı.



Fenerbahçe'nin İstanbul'a gelen yeni transferi Senegalli futbolcu Mamadou Niang, Türkiye ve Fenerbahçe hakkındaki ilk görüşlerini, ''Muhteşem olduğunu söylemeliyim'' diye açıklarken, burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
FB TV'ye açıklamalarda bulunan Niang, özellikle taraftarın kendisine havalimanındaki ilgisinin çok etkileyici olduğunu kaydederek, ''Bu karşılama benim için büyük bir sürpriz oldu. Karşımda bu kadar taraftarı görmek beni çok mutlu etti. Burada olmaktan çok mutluyum. İstanbul'u keşfetmek için sabırsızlanıyorum'' dedi.
Transferinin nasıl olduğu ile ilgili bir soruya Mamadou Niang, ''Aslında biraz karışık. İlk başlarda Marsilya yönetimi beni bırakmak istemedi. Marsilya ve Fenerbahçe yönetimleri arasında oldukça uzun görüşmeler yaşandı. Söylediğim gibi başlarda böyle gitti. Ama sonunda Marsilya yönetimi de benim kararıma saygı duydu. Ben Fenerbahçe'ye gelmek istediğimi dile getirdim. Transferimde yardımcı olan yöneticilerimize teşekkür ediyorum'' yanıtını verdi.
''KOLAY BİR TERCİH OLDU''
Niang, ''Fenerbahçe'ye gelmende tercih sebebin ne oldu?'' sorusu üzerine, ''Kolay bir tercih oldu. Fenerbahçe yönetimi beni istediğini gösterdi. Bunun ışığında karar vermek de kolay oldu'' diye konuştu.
''Fenerbahçe hakkında gelmeden önce neler biliyordun?'' şeklindeki soruya ise başarılı forvet ''Özellikle Dia, buranın harika bir kulüp olduğunu ve dünya kulübü olduğunu söyledi. Ben de gelince bunu gördüm. Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve arkadaşım Cisse ile de konuştuk. Ondan da Fenerbahçe hakkında çok iyi bilgiler aldım. Cisse de Fenerbahçe'ye gelmemi tavsiye etti. Fenerbahçe'nin büyük bir kulüp olduğunu Dia gibi o da söyledi. Fenerbahçe pek iyi bir sezon bitirmedi. İlk hedef şampiyonluk. Avrupa'da da Fenerbahçe'nin başarılı olması için elimden geleni yapmak istiyorum" yanıtını verdi.
Senegalli oyuncu, ''Kaç golü hedefliyorsun?'' şeklindeki soru üzerine, ''Futbola başladığımdan beri aynı felsefeyi benimsedim. Bence takımın başarısı için kolektif katkı önemli. Benim ve takım arkadaşlarım için de Fenerbahçe'nin başarısı önemli olacak. Sahada takımım için sonuna kadar savaşırım. Yakaladığım zaman da gol atmayı seven bir futbolcuyum. Sahada çok fazla düşünmem arkadaşlarımla paslaşarak gol atmayı severim'' dedi.
Fenerium'u da gezdiğini yeni formaları görme şansını elde ettiğini söyleyen Niang, mavi ve beyaz formanın çok güzel olduğunu, çubuklu formanın ise bir klasik olduğunu ifade etti.
7 numaralı formayı giyecek olan Senegalli futbolcu, bir forvet için 7 numaralı formanın güzel forma numaralarından biri olduğunu ifade etti.
Niang, antrenmanlar ve maçlar dışında ailesi ve çocuklarıyla zaman geçirmeyi sevdiğini, 5 çocuğuna vakit ayırmanın, onlara mümkün olduğu kadar ilgi göstermenin kendisi için önemli olduğunu vurguladı.

ntvspor
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tek oynasında numara önemli değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt