Nfs shift yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baby_face_

baby_face_

Üye
    Konu Sahibi
Nfs shift yardım
Arkadaşlar 8500 üm var nfs shiftte drift yapamıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. tıkandım kaldım bölüm geçemiyorum

viranufuk

viranufuk

Üye
valla ben o böümde 3 aydır kaldım bende geçemiyorum

pcwolf

pcwolf

Üye
Bildiğim kadarıyla telefonu aniden sağa sola yatırmayla yapılıyor.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
hangi bölümdesiniz ben tokyo da kaldım sınav filan derken oynuyamıyorum birde telefonum servise gitti

baby_face_

baby_face_

Üye
    Konu Sahibi
hangi bölümdesiniz ben tokyo da kaldım sınav filan derken oynuyamıyorum birde telefonum servise gitti
ben daha ilk şehirdeyim londrada açıldı ama ilk bölümün ya 4. ya 5. yarışında drift var drift yapamadığım için geçemiyorm

dla11

Üye
drift yapmak için frene basıp sağ sola cevirin.

eaagent

eaagent

Üye
hayr arkadaşlar fren falan değil viraja girince aniden drift yapmak istedğinz tarafa çevirin ama hızlı çevrmenz önemli yoksa drift yapmaz

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
drift için virajda aniden çevir ve sağ sol yap sürekli ritmi tuttur ve drift

gstaco

gstaco

Üye
Berkay doğru söylüyor..

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
yeşil okları takip edin yeşil oklara dayanarak dirft yapın onun vıraja geldiğinde normal döndürün ama hafif eğim verim cihaza
not tel 1 haftadır yok gelince ayrıntılara yazarım

onlyone

onlyone

Üye
ben bitirdim oyunu bi 900 binlik araba var onu alamadım daha :) virajı dönmeye başlayınca telefonu sert bi şekilde yana yatırınca drift yapıyo ben öle kaptırıyorumki kendimi sonunda telefon elimden fırlayıp gidicek :) yada 2 parmağını ekranda aşagı sürükle settings kısmında tilt sensivity kısmını biraz arttır daha hassas oluyo.

traffics

traffics

Üye
kardeş arabayla giderken önce sola sonra sağa hızlı ve ani bir şekilde çevir. Ama sağa çevirince kal. Direksiyon sağda kalsın yani. Sonra araç otomatik drift yapacaktır. Ama drifti dengelemek senin işin :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt