Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nfs shift 6.bölümü geçemiyorum!!Yardımm
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matrax-0052
Üye
Konu Sahibi
Nfs shift 6.bölümü geçemiyorum!!Yardımm
Arkadaşlar başka arabada olmamasına rağmen tek baına yarıştığım halde hep 4.oluyorum nasıl geçebilirim bu bölümü?
turkprensi
Üye
bendee gecemedımm
İspanyol
Üye
arkadaşım amaç drift yapmak virajlarda ani dönüşlerle yapabilirsin
Http
Üye
ani dönüşer yapsanda olmuyor bende geçemedim. varmı geçen bölümü.
Anußis
Üye
valla bende geçemedim ya drift olmuyorki bende .d arabayı nasıl kıracamki drift olsun bi kırıyorum camlar parçalanıyor .d
matrax-0052
Üye
Konu Sahibi
Vay arkadaş geçemiyorum ya yılların oyuncusuyum halbuki 6. bölüm için bi youtube videosu verin yada siz kaydedip paylaşın arkadaşlar her virajı drift le geçiyorum ama yine 4.oluyorum töbe töbeee
xavxmaxi
Emekli Yönetici
Bende gecemiyorum, drift yapıyorum ama drift puanım yetmiyor
Anußis
Üye
arkadaş n8 de nede wavede bi drift yapamadımki puan alayım yok artık bana .d modern warfare falan cıksın yav ben hiç yarış oynamadığım için teldede beceremiyorum FPS Oyunlar cıksın
hsahin4
Üye
Bende geçemiyorum, ne yaparsam yapayım 3ncü olmaktan kurtulamadım. Arabamı modifiye ettim ve bütün virajları driftle geçiyorum ama olmuyor. Bir çözüm olmalı?
seko_22
Üye
bende zorlandım ama geçdim arkadaşlar deli ediyor insanı yarışı erken bitirmek önemli deyil yaptığın dirift önemli drifleride virajlarda yapıyorsun nitroyla hızlanın viraja gelince telefonu aniden çevirin bi virajda gerekirse iki kere yapın uzun virajlarda araba düzeldimi bidaha yapın ben 76 drift yaptım geçdim hadi kolay gelsin zaten orda yazıyor drift 80 yapman lazım diye
xtra43
Üye
ben 160 yaptım ama bölüm atlamadı
haltie
Üye
Android versiyonunu oynuyordum geçemedim ilk önce ama sonradan geçiliyor drift anındada kontrol sizde aracı ortada tutmaya çalışın ne kadar drift yaparsa o akdar puan alıyor zaten.
R58
Üye
valla bütün yarışları açtım sadece en sondaki araba acılmadı onu açmaya ugraşıyorum 20 driver lvl istiyor ben daha yeni 17 oldum
lakos40
Üye
beyler 200 ü geçmeniz lazım. ben çok denedim çook. nitro kullanmayın virajlara erken girmeyin. sonunda 215 yaptım ve geçtim ama diğer bölüm açılmadı :S