• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

NFS: Shift 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
NFS: Shift 2

Need for Speed serisinin uzun süren aralıktan sonra oyun olarak görülen NFS: Shift'in devamının bir sürü gelmemesi çok garip olurdu. Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen oyunun devamına da yine aynı stüdyo el atmış...
EA finansal raporları ile birlikte Need for Speed: Shift 2'yi de resmi olarak açıkladı.. İnternette görüntü ve videosunun çok az bulunan Shift 2 2011 Kasım aylarında çıkması bekleniyor...Hot Pursuit'ın aksine simülasyon öğeleri daha ağır iyi olan Shift 2 bu seriye yine farklı bir heyacan katacak gibi gözüküyor..

Merakla Shift 2'nin çıkmasını bekliyoruz.. :naughty: :naughty:

WaHseT_35

• Beğen
Tepkiler: hobba11, Trackmania, must20 ve 4 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
Bekliyorum :eller:

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
kasım 2011 de çıkması bekleniyor.. :D :pro:

'Davut

'Davut

Üye
1 i zaten çok kötüydü şimdi 2 sini bekliyecem...:D

canturgay

canturgay

Üye
most wanted dan sonra pro street e baktım çok kötü geldi ondan sonrada nfsmw den başkasına bakmadım yavan geliyor nedense

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
walla ben şuana kadar nfs nin bir sürümünü bi akrabamın evinde oynadım oda 15-20 dakika falan yaz tatilinde iyi bir ekran kartı alınca bir sürü oyun indireceğim.. şuan elimde 29-30 tane oyun var flash bellekte ;)

Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
tesekkürler

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Download Linki Alabilirmiyim :D Çıkmış Olması Lazım :D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
malesef benim elimde yok.. ama oyun indirme forumlarında belki bulabilirsin yada cd cilerde DVD sini alabilirsin ;)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Demo su yeter :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Forumlarda veya sitelerde bulabileceğimi bende biliyorum :d::d: Ben paylaşman için söylemiştim :hih:

minoo

minoo

Üye
Most Wanted yaa benimseyemiyorum başkasını. Undergraund hiç hoşuma gitmedi benim mesela :kotu:
Mw :oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bekliyorum sabırsızlıkla :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İnanabiliyormusunuz benim pc NFS-MW ı kaldırdı :d::d:

minoo

minoo

Üye
Ne güzel :D Rakip arıyorum kendime :eller: Kara listede 7deyim :eller:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Ahahaha :D Ben 14 deyim :D:D:D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
benim ekran kartı o kadar dandik ki counter dan başka yüksek grafikli oyunları açmıyo :) yaz tatilinde ekran kartı alcam ;) ve sonra bol bol oyunn :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt