Nfe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
    Konu Sahibi
Nfe
Arkadaşlar Nokia Firmware Editor nasıl kullanılıyor?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
keske konuyu acmadan once arastirma yapsaydin var forumda ama anlatayim yine de programi aciyosun open a tiklayim rofs2 dosyasini seciyorsun sonra extract diyosun sonra telefona modlari atiyosun veya ona benzer baska seylerde yapabiliyorsun ardindan isin bitince repack diyosun rofs2 dosyasini duzenlemis oluyosun. Iyi forumlar:oke:

x-scarface

x-scarface

Üye
ben aynen yapıyorum paketliyorum (rofs2_ReBuilt..) diye kaydediyor ben bu düzenledqımın adını deqıstırıp orjinaliyle deqıstrp mı flas atcam yoksa hepsnı bırlıktemı atcam kabız civciv yardım :) ksaca düzenleyp atıyorum cekıyorum flaşı birşey deqismiyor ama :S

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
orjinal rofs2yi sil yenisini adını değiştirip kullan

r@sim

r@sim

Üye
ben aynen yapıyorum paketliyorum (rofs2_ReBuilt..) diye kaydediyor ben bu düzenledqımın adını deqıstırıp orjinaliyle deqıstrp mı flas atcam yoksa hepsnı bırlıktemı atcam kabız civciv yardım :) ksaca düzenleyp atıyorum cekıyorum flaşı birşey deqismiyor ama :S

düzenlediğin ros2 nin arkasında oluşan redbulit yazısın sil eskisi le değiş
değişsin sorusuna evet de ve flaşla değiş sorusu gelmiyorsa hata yapıyorsundur
ilaki değiş sorusu gelecek isim düzenlemeye dikat et

eskbxl

eskbxl

Üye

slm bir sorum olacak benim c6-00 fransizca azerty klavyeli ben buna turkce dil eklemek istiyorum turkce rof2 den nef ile turkce dilini cikardim sonra orginal fransizca olanin ref ikisine ekledim ve paketle dedim modifiyeli rof2 yi sonra orginal rof2 ile yerlerini deyistirdim bunu dogru yapmismiyim boylece telefona yukluyeyimmi bir kere daha boyle yapmistim telefon acilmadi hic bir fonksiyonu calisamaz hale gelmisti bu yuzden once ustalara sorayim dedim

x-scarface

x-scarface

Üye
düzenlediğin ros2 nin arkasında oluşan redbulit yazısın sil eskisi le değiş
değişsin sorusuna evet de ve flaşla değiş sorusu gelmiyorsa hata yapıyorsundur
ilaki değiş sorusu gelecek isim düzenlemeye dikat et

teşekkürler üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt