Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NFC' i Tanıyalım' ı nasıl kaldırırız?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
NFC' i Tanıyalım' ı nasıl kaldırırız?
Menüden silinmiyor kardeşlerim aynısını yükleyip korumasını kaldırıp silmek lazım bu uygulamanın wgz dosyasını nerden bulabiliriz?
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
pek bulunabiliceğini sanmıyorum hard format atınca herşeyi gidiyor o da sakat lazım şeyler de gidiyor
MoleküL1997
Üye
Valla bende silemedim bir türlü. Temada tüm uygulamaların ikonları değişmişken bu arada sırıtıyor.
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
hemde telefon hafızasında 20mb yer tutuyor fuzuli yere nese teşekkürler can dostlarım c7 anna da siliniyordu tek bildiğim orkut ile bunu kafaya koydum bi yolunu bulurum inşallah
backwater
Üye
bende üzerine uzun bastıgım zaman sil seçenegi çıkıyor öyle silinemez mi
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
sil der demez kaldırma iptal edildi diyor malesef deneyebilirsin silinmiyor yani
ANIL
Admin
şimdi baktım uygulama udada değil galiba rofs2 ve core içinde dosyalarını bulup silmek lazım.
realplayer2
Üye
Konu Sahibi
aslında silmek yerine çıkartıp tekrar paketleyip foruma koymak lazım herkesin yararlanması adına. ingilizcem biraz daha iyi olsa hallederim ama biraz uğraştım pek kafam basmadı bende ilk udaya baktım aynen çözemedim