Püf Noktası NFC Çok Yavaş Gönderiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
NFC Çok Yavaş Gönderiyor
İki telefon arasında nfc ile resim göndermek istediğimde mesela çok yavaş gönderiyor sanki Bluetooth la gonderiyormusum gibi

byAndroid

byAndroid

Üye
Ahahaha telefonumda NFC yok bu konuda bilgim yoktu öğrendiğim iyi oldu. Kötüymüş o zaman yavaş şeyi biz napalım

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
NFC'nin avantajı hız değil.Yaratılma prensibi de o değil zaten.Fakat çok önemli işlevleri olduğundan emin olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: man20 ve Bülent872
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
NFC yavaş göndermiyor. Benim daha önceki S5 cihazımdan arkadaşımın Galaxy S4 cihazına bendeki 1.4 GB ilk filmi 5 dk olmadan aktarmistim. Şu anki S6 cihazımdan bunu yapamadım. Bazen oluyor çok hızlı gönderiyor ama genelde yavaş nedeni nedir bilemedim.

PriZm

PriZm

Üye
NFC yavaş göndermiyor. Benim daha önceki S5 cihazımdan arkadaşımın Galaxy S4 cihazına bendeki 1.4 GB ilk filmi 5 dk olmadan aktarmistim. Şu anki S6 cihazımdan bunu yapamadım. Bazen oluyor çok hızlı gönderiyor ama genelde yavaş nedeni nedir bilemedim.
Samsung cihazlarında S Beam mevcut. Nfc taglemesi başarılı olduktan sonra veriyi wifi direct ile gönderiyor.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung cihazlarında S Beam mevcut. Nfc taglemesi başarılı olduktan sonra veriyi wifi direct ile gönderiyor.
Bende yeni buldum :D Hızlı gonderebilmek için wifi direct ile göndermem gerekiyormuş :D