Neymar ilk kez

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Neymar ilk kez



'nın bomba transferi Neymar, yeni takımıyla ilk maçına çıktı. , yeni sezon hazırlıkları kapsamında Lechia Gdansk ile oynadığı karşılaşmada iki kez geriye düşmesine rağmen Sergi Roberto ve Lionel Messi'nin attığı gollerle rakibiyle 2-2 berabere kaldı.
57 Milyon Euro karşılığında Santos'tan renklerine bağlanan Neymar ise, Katalan ekipteki ilk maçına çıkarak siftah yaptı.
78. dakikada Alexis Sanchez'in yerine oyuna dahil olan 11 numaralı Neymar, üçlü forvet hattının sol tarafında görev aldı.
Toplam 5 başarılı pas yapan ve 2 top kaybıyla oynayan 21 yaşındaki futbolcu, 4 kez faule maruz kaldı ve bunlardan birinde rakibi sarı kart gördü.
Neymar oyuna girmeden 2 dakika önce Messi-Dongou değişikliği nedeniyle henüz Arjantinli yıldız ile aynı anda oynama şansı yakalayamayan Neymar, "Messi benim idolüm ve onunla birlikte oynayacağım için çok mutluyum. Harika futbolcu, müthiş bir insan. forması altında ilk maçıma çıkmak rüya gibiydi" dedi.
Neymar, 'nın 2 Ağustos'ta eski takımı Santos ile karşılaşacağının hatırlatılması üzerine ise, "Santos'a karşı oynamak benim için biraz garip olacak. Ancak artık forması giyiyorum ve bu takımın başarısı için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
3
Görüntüleme
440
DarkredBlue61
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
483
Doğuş Pertez


Üst Alt