Neyin var Aslanım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Neyin var Aslanım!


[h=2]Selçuk ve Melo... Geçen sezon Galatasaray'ın hem hücum hem de savunmadaki yükünü çeken 2 yıldız, bu sezon tanınmayacak halde. Endişeli Terim ise çözüm yolu arıyor.[/h]
Şampiyonlar Ligi’nin başlamasıyla birlikte skor bazında çöküşe geçen ve son 5 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de yenilgi elde eden Galatasaray’da bireysel performanslar sıkıntı yaratıyor. Özellikle geçen sezon takımın hem hücum hem de savunma yükünü çeken Felipe Melo ile Selçuk İnan’daki önlenemez düşüş, teknik direktör Fatih Terim’i endişeye sevk etmiş durumda. Sezon başında aylar süren tatilin bedelini, fiziksel gerileyiş ve 90 dakikayı çıkaramama bedeliyle ödeyen Melo, takım izinliyken bile antrenman yapmaya devam ediyor. Performans uzmanı Scott Piri, Sambacı için özel bir program hazırladı ve tecrübeli oyuncu bu program doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Selçuk ise A Milli Takım’ın Hollanda ile oynadığı maçta süre alamadığı günden beri formsuz.

Arayışlar sürüyor


Yıldız oyuncunun, Melo her hücuma katılırken geride beklemesi taraftarların da tepkisini çekiyor. Bu anlayışın Terim’in taktiği mi, yoksa Melo’nun kendi isteğiyle mi oluştuğu şu an için bilinmiyor. Tecrübeli hoca ise iki oyuncunun geçen sezonki günlerine dönmesi için arayışlara devam ediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt