## Nexus S Android Sürümü Orjinal mi? Android 4 e Yükseltme ! ##

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
## Nexus S Android Sürümü Orjinal mi? Android 4 e Yükseltme ! ##
Öncelikle herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar telefonum Samsung Nexus S. Android sürümü 2.3.6. Android 4.0 a yükseltmek için orjinal rom (stok rom) olması gerekiyor galiba. Ben de 2. el aldığım için orjinal mi bilmiyorum. Orjinal rom olunca kendisi güncelliyormuş çünkü. Ama ben wifi ile nete bağlanınca güncelleme falan gelmiyor. Root falan yapmadan nasıl yükseltirim android sürümünü? Yardımlarınızı bekliyorum..

adame

Üye
Google bazı telefonlarda sıkıntı çıkardığı için güncellemeyi kaldırdı. Ancak istersen manuel olarak yapabiliyorsun.Telefonun NS mi NS4G mi söylersen yardımcı olmaya çalışırım. Bende de nexus s var, güncelledim ve pek sıkıntı çıkarmadı. tek sıkıntısı stock müzik çaların şarkıları bulamaması benim için

Konu Sahibi
Normal nexus s. Manuel kurulumlarin anlatimlarina biraz bakmistim ama otomatik yapar diye ugrasmadim. Google un guncellemeyi kaldirdigini bilmiyordum. Peki android 4 u oneriyor musunuz?

Nexus S kullanıcısıyım benim dışımda başka bi kullanıcı bulmak çok güzel herneyse Android 4.0 güncellemesi sadece Kuzey Amerika, batı ve kuzey avrupada yayınlandı kullanıyorum harika

Konu Sahibi
Bir akrabamın daha Nexus S telefonu var. Bir kaç ay önce kendiliğinden Android 4 e yükseltmişti ama artık kaldırılmış sanırım. O yüzden manuel güncellemeyi düşünüyorum. Umarım bi sorun çıkmaz.

benim nexus s biraz daha farklı 4g ve super lcd güncellemesi daha geç geldi

Konu Sahibi
Android 4.0.3 sürümünü telefona kurdum bakalım hadi hayırlısı. Sadece mesaj yazarken her tuşa bastığımda hafif bi titreşim veriyor onu nasıl kapatabilirim.

Konu Sahibi
Doğubanktan 2. el aldım. Pasaport falan nerden tam bilgim yok açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...