nexus kullanıcılarına öneri

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
nexus kullanıcılarına öneri
Şimdi rootlu g.nexus ve nexus4 kullanıcılarına mutlaka yüklemeleri gerekli bir uygulama tanıtıcam.

[video=youtube;bZEodCnYv58]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bZEodCnYv58[/video]

telefonunuzu tamamen dokunmatik kontrollerle yönetiyosunuz. hiçbir kernel rom gerekmez sadece root gerekli.

Uygulamanın galaxy nexus sürümü:

Uygulamanın nexus 4 sürümü:

Nexus4 sürümünde buglar var almadan önce bi apk deneyin

Pro sürümü ekran görüntüleri:

TheMadness

TheMadness

Üye
Yanlış bilgi var. Kernelin uyumlu olması gerekir.

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Kernelin gesture'ları desteklemesi gerekir. Adam da yazmış custom kernel only diye

abi calisiyo video ve aciklama çok eski zaten. şuan stock romdayim sadece root var ve calisiyo xda nexus themes and apps de var orijinal konu
var incele bende kernel lazim saniyodum ama calisiyo başka nexus kullanan varsa denesin yazsin sonuclari

TheMadness

TheMadness

Üye
abi calisiyo video ve aciklama çok eski zaten. şuan stock romdayim sadece root var ve calisiyo xda nexus themes and apps de var orijinal konu
var incele bende kernel lazim saniyodum ama calisiyo başka nexus kullanan varsa denesin yazsin sonuclari

Ben denerdim de şimdi Trinity kurmam gerek. SiyahKernel modülü koymamışlar içine :D

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
calisiyo hemde mükemmel diğer nexus kullanicilari indirsin roma kernele gerek yok sadece root lazim bizzat kendim kullsniyorum

PriZm

PriZm

Üye
Kernelin Touch Wake desteklemesi gerekir.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
uygulamanin calistigi kerneller

Franco nightly 194
Faux123 standard kernel (default from AOKP)
Stock android
Trinity alpha 95

crowley26

crowley26

Üye
Ben kurdum tuş kiliti oluyor ama açma işlemi ne yaptıysam olmadı. videodaki gibi herşey, tuşları kilitliyor ama ekran kapandıktan sonra açamıyor sebebini çözemedim gitti.

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Ben kurdum tuş kiliti oluyor ama açma işlemi ne yaptıysam olmadı. videodaki gibi herşey, tuşları kilitliyor ama ekran kapandıktan sonra açamıyor sebebini çözemedim gitti.
ekranın ortasının biraz üstüne elini soldan sağa sürt"

fingerback5

fingerback5

Üye
Çalışıyor fakat pek kullanışlı bulmadım.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Vallahi muhteşem root yapamadik gerçi olsa super olurdu

Takipçi Satın Al

Üst Alt