Karşılaştırma Nexus 6 Vs Note 4 Speed Testing

Konu Sahibi
Nexus 6 Vs Note 4 Speed Testing
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bence adil bir karşılaştırma değil. Mevcut uygulamaların ( istisnalar hariç ) hiçbirisi iPhone 6 Plusa uygun değil. Ayrıca o kadar büyük donanıma karşı 1.4 Ghz'lik çift çekirdekli donanımla gayet de başarılı bence. Son olarak şunu söylemek istiyorum ; bu karşılaştırmalar yeni telefonlarda yapılıyor. Bundan 1 sene sonra yapıldığında iPhone 6 Plus'ın bariz bir şekilde öne geçeceğini düşünüyorum.

PriZm

Üye
Videoyu izlemeden yorum yaptığın ne kadar belli.. Başlığa baktınmı?

Tepkiler: B.A.R.O.N ve YaşlıTaşCocuk54

Hodor

Üye
Ben bile daha mantıklı mesajlar yazıyorum en azından konu başlığını okuyorum kardeş.

Tepkiler: B.A.R.O.N ve 0MG90
Şaka bir yana şimdi fark ettim Nexus 6 vs iPhone 6+ diye bir konu daha açılmış. Oraya yazacağına buraya yazarak karışıklık olmuş sanırım.
Zaten ben oraya yazdım fakat opera mini kullananlar bilir. Varolan sayfada yeni bir şey paylaşılınca sayfayı yenileme yapmıyor ve benim bastığım yer yeni eklenen konu oluyor ne yazık ki. Uyardığın için teşekkür ederim , sağ ol dostum.
Okuma yazması yoktur belki
Sen ve senin gibilerin bunu demesi ne yalan söyleyeyim bana koyuyor. Çünkü sağda solda "da-de , ki" gibi eklerin nerde nasıl yazılacağını bilmeyenler "herkez" diye yazanlar tarafından bu hakareti yemek inan ki moralimi bozuyor. Bunu en son bana demeliydin be dostum. Birkaç kişi dışında kimse doğru düzgün yazmıyor. Özellikle dikkat ediyorum. @-qarapapaq- doğru yazıyor. Kendisini tebrik ederim.
Ben bile daha mantıklı mesajlar yazıyorum en azından konu başlığını okuyorum kardeş.
Okumadığımı nerden biliyorsun ? Önyargılı olmamak lazım...

6 ay format atılmadan kullanılmış Note 4 ile iPhone 6'yı karşılaştırsan Note 4 intihar eder.

Invoke

Üye

Sağ ol, oluyor yanlış yazdığım ama dikkat etmeye çalışıyorum.
Bu arada bildirim gelmiyor, rastgele gördüm.

Tepkiler: Furkan Emekli

Invoke

Üye
Nereyi alıntıladın lan

Bu konuda 2. yanlış mesaj beyler. Büyülü konu.

Tepkiler: ___kaptan___, B.A.R.O.N, Furkan Emekli ve 1 kişi daha

CanKartaL

Emekli Yönetici
Video hız testi hakkında mı yoksa karşılaştırma mı? Ben hız testi adına pek birşey göremedim de.

NEXUS

Üye
her türlü nexus 6

Koradam

Üye
nexus 6 her türlü daha hızlı rehber sorunu vs. mevcut değil.
Daha geçen hafta Note 4 kullandım hiç bir gecikme yoktu.Görev yöneticisinden her şeyi kapatıp yine denedim yine de sorun etmedi S3 ile karşılaştırma Eline Note 4 bile almamışsın