Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiNexus 6 Nerelerde Satılıyor?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknolojibaronu
Üye
Konu Sahibi
Nexus 6 Nerelerde Satılıyor?
Sahibinden dışında hiçbir sitede görmedim. Sizin bildiginiz siteler var mı? Ayrıca mesela bu cihaz Türkiye'ye giriş yapsaydı şuan kaç Türk Lirası olurdu?
Böyle bir konu açmışkende bir anket yapayım istedim.
@Invoke@avast ?
0MG90
Üye
Nexus 6 Türkiye'de satılmıyor bulamazsın sitelerde. Soruna kendin cevap vermişsin.
2000 liralarda satılır bana göre.
Sahibinden dışında hiçbir sitede görmedim. Sizin bildiginiz siteler var mı? Ayrıca mesela bu cihaz Türkiye'ye giriş yapsaydı şuan kaç Türk Lirası olurdu?
Böyle bir konu açmışkende bir anket yapayım istedim.
Turkiyede. Resmi satisi yok benim bildigim yanlisim varsa duzeltin sahibinden araciligi ile turkyeden gelenlerde sanki altin satiyor edasinda ucuk fiyatlari
Turkiyede. Resmi satisi yok benim bildigim yanlisim varsa duzeltin sahibinden araciligi ile turkyeden gelenlerde sanki altin satiyor edasinda ucuk fiyatlari
Evet bakıyorum birisi 2.400 satarken bir öteki 1800'e satıyor hiç bulamam yani baya ısınmıştım halbuki @avast Nexus 6'da ne gibi kronik sorunlar var?
Dark-Evil
Üye
internet üzerinden ikinci el satan yerlerden veya yurt dışından alabilirsin diye biliyorum 2000 tl aşağısı bulamazsın tahminim. git xperia z3 al daha iyi
Yeninin sonu yok teknolojiyi takip etmekten sıkıldım hem güncelleme derdide yok. Nexus'a birşey eklendiğide yok. Batarya ve ekranı çok iyi Nexus 6'nın.
Ayrıca ocakta anca gelir