NEXUS 5

Sponsorlu Bağlantılar

mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
    Konu Sahibi
NEXUS 5
Merhaba arkadaşlar LG NEXUS 5 alamayı düşünüyorum kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan telefon hakkında bilgi istiyorum... İyi ve kjötü tarafları nelerdir.. Veya bunu alma diyen ve başka telefon önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
çok dayanıklı birde google ile anlaşmalı olduğu için sürekli güncel kalan bir telefon

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NeXus 5

NeXus 5

Üye
Telefon şuan piyasadaki en stabil android telefon.Oyun falan oynarım dersen tam senlik :emzik:.Kötü yanlar ses biraz az çıkıyor.Kamerayı zaten duymuşsundur rakiplerine göre kötü [Bence sorun değil].Bu kadar :)

• Beğen
2495243

2495243

Kapalı Hesap
G2 iyi bir alternatif olabilir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kamera ve ses dışında çok güzel cihaz gerek güncelleme gerek tasarım gerekse donanım olarak çok iyi :good:Saf Android in ios kadar stabilliğinide eklemek lazım.

• Beğen
mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederum yorumlar icin en kisa surede telefon elumde olur... Yine paylasirim bilgileri

• Beğen
Tepkiler: xmustx
Invoke

Invoke

Üye
Pişman olmazsınız.
Kamera ve ses dışında çok güzel cihaz gerek güncelleme gerek tasarım gerekse donanım olarak çok iyi :good:Saf Android in ios kadar stabilliğinide eklemek lazım.

Kamera ve ses mi dışında? Kalıplaşmış cümleleri yazmaktan vazgeçin lütfen. N4'ün eksiklikleriydi onlar. 5'in tek sorunu batarya o da idare ediyor. Hatta benim için sorun bile değil ama genel olarak sorun. :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt