Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
Şöyle bir şey var ki işlemcileri fena değil . Nexus 7 2012 nindoneminde bile işlemcisi kötüydü.gelmesin boşverin leş gibi kasar belki de. nexus 7 2012den kardeşim şikayetçi. 5.1.1 ile berbat diyor.
lolipopun kitkattan daha hafif olması gerekirdi bence.Şöyle bir şey var ki işlemcileri fena değil . Nexus 7 2012 nindoneminde bile işlemcisi kötüydü.
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle değil mi zaten ram ihtiyacı hariçlolipopun kitkattan daha hafif olması gerekirdi bence.
4.4.2de daha iyiydi nexus 7Öyle değil mi zaten ram ihtiyacı hariç
mTalk'tan gönderildi
Sadece update mi yaptınız sıfırlama yaptınız mı mevcut sistemin üstüne yükleme yaptıysanız daha yavaş olması normal sıfırladıysanız bir şey diyemem4.4.2de daha iyiydi nexus 7
ayarlardan kurdu herhalde kardeşim. factory reset yapmıştık geçen.Sadece update mi yaptınız sıfırlama yaptınız mı mevcut sistemin üstüne yükleme yaptıysanız daha yavaş olması normal sıfırladıysanız bir şey diyemem
mTalk'tan gönderildi
Custom romla devam mı? @Invoke
Yok yav oneplus one bile 7 alacak nexus 5 almazsa olurmu hic
google bile cihaz tercihi yaparsa bu işten kimse hoşnut olmaz.
gelmesin boşverin leş gibi kasar belki de. nexus 7 2012den kardeşim şikayetçi. 5.1.1 ile berbat diyor.
Lollipopda arayuz sanal makine ve altyapısal olarak bir suru şey değişti ondan 4.4 e gore kotu olması normal ama şu an 6.0 ya da 7 4.4 den daha iyidir buna eminimZaten hiç stock kullanmadım ki, aosp kaynağını kullanarak düzenleyecekler yine custom romu. Benim için değişen hiçbir şey olmayacak.
1+1 hakkında bilgim yok ama N5'in almayacağı kesin.Telefon çıkalı kaç yıl oldu. Geçen yıl N4'e güncelleme gelmedi bu yılda N5'e gelmeyecek. Aylar öncesinden Developer Preview yayınlanmadığından bile belliydi, N5'e N gelmeyeceği.
Lollipop bir çok açıdan geçiş sürümü gibi oldu. KK'a göre daha ağır olduğu kabul gören bir gerçek.
7 kullanmadım ama 5 için "kasmıyor", dememe gerek yok herhalde.
mecburen kaç yıllık cihaz nexus 6 yı nasıl satarlar yoksaGoogle bile kendi saf android sürümüne yazılım desteğini kesiyorsa ne anladım ben o işten.
mecburen kaç yıllık cihaz nexus 6 yı nasıl satarlar yoksa
3 yıl oldu nexus 5 çıkalı nexus 4 de 3 yıl destek aldı google nerdeyse her zaman 3 yıl destek veriyor gm 4g ye de 3 yıl destek diye anlaştıydılar diye hatırlıyorum ve samsung da az süre destek vermiyor ( s serisine ) s4 ve nexus 4 neredeyse aynı zamanda çıktılar ve destekleri de neredeyse aynı zamanda kesildi kısaca android amirallerin güncelleme ömrü neredeyse her zaman 3 yıldır.İşte bu politikayı uygulayanlar hep diğer firmalar oldu. Nexus 4 ne kadar çok güncelleme aldı sorun olmadı. Google cihazlarının amacı zaten yazılım desteği bence. Kamera, pil gibi konularda zaten zayıf kalıyor. Custom Rom'lar ne kadar fazla olsa da bence yaptığı yanlış bir durum. 2 yıl sonra desteği kesecekse millet diğer markalara yönelir. Samsung'un eline yağ sürüyor resmen.
Herkes kendi işine bakacak gibi geliyor1+1 hakkında bilgim yok ama N5'in almayacağı kesin.Telefon çıkalı kaç yıl oldu. Geçen yıl N4'e güncelleme gelmedi bu yılda N5'e gelmeyecek. Aylar öncesinden Developer Preview yayınlanmadığından bile belliydi, N5'e N gelmeyeceği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?