Bullhead merhaba evet. LG Nexus, 1080p ekran, 5.2 inç.
Ben sadece bu pop up vardı [redacted]. Küçük bir teaser keyfini çıkarın. Mutlu Cumalar!
Marka: google
Üretici: LGE
Model: bullhead
İşletim Sistemi: Android
OS Sürümü: M
Ekran DPI: 480
Ekran Yüksekliği: 1776
Ekran Genişliği: 1080
Telefon Bilgileri: Adı = bullhead, Yönetim Kurulu = bullhead, Aygıt = bullhead
Çözünürlük arttıkça kaliteli video izlerken ekranda 3 boyut etkisi yaratıyor. Mesela samsungun bir tableti var ekranı 1440p sanırsam çünkü bakmadım bilmiyorum Samsungun içine koyduğu videoyu 25-30cm uzaklıktan izledim 3boyut etkisi yaptı bende. Bir de sanal gerçeklik gözlüğünü düşünsün onlar
Fabrikasının çinde olması kimseyi yanıltmiyo adamlar santral üreticiydi şuan telefona geçtiler ancak bataryadan başka bir iyi yani yok o da 720p ekranda fazla bir kullanım süresi veriyor yoksa günümüz işlemci ekranıyla bir şey yapamaz. İnovasyon yapamayan firmalar arasidna
Cem uzan motorolayi dolandırdı adamlar daha tr ye cihaz getirir mi lg üreteceği için en iyi fiyat garantisi ile tr de dünya ile aynı anda satışa çıkar. Tr yi düşünen tek firma lg şuan bence.
iyi günler ben lg nexus 5 telefon kullanıyorum eskşden kardeşiminde o kırdığı için telefonu yaptıran da ben olduğum için artık benim oldu telefon neyse telefonu 3 gün önce tamire verdim adam orijinal takacaz falan dedi tamam dedim verdim aldıktan bir gün sonra yani şuan 30 dakika önce ekran görüntü vermemeye çalıştı ses var gibi görüntü hiç yok bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı???????