Haber Nexus 4'e Android 5.0 Lollipop Resmi Olarak Geleceği Açıklandı.

Helal olsun Google'a, yaptığı ürünün arkasında duruyor. Gayette stabil çalışır valla.

Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Tepkiler: B.A.R.O.N ve >Pessimistic.
Apple gibi bozmayacak olması güzel Apple desteği veriyor ama eski modeli kastiriyit
Apple steve amcadan sonra toparlayamadı bir türlü ama yine kötü değil, 8.1'de her şey toparlanacak gibi duruyor. Ama hiç bir zaman ios 6 gibi stabil olacağını düşünmüyorum.

Tepkiler: muhammettvurucu, 0MG90 ve .NeXuS.
Bence son güncellemeleri geliyor. Nexus 4 çok eski bir telefon.

DiaBLoS

Admin
Şu an LG G3 kullanıyorum ...
Nexus 4'ü özlüyorum gerçekten . Hoparlör sorunu olduğu için iade etmiştim . Onun harici oldukça güzel cihazdı ...

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Şu an LG G3 kullanıyorum ...
Nexus 4'ü özlüyorum gerçekten . Hoparlör sorunu olduğu için iade etmiştim . Onun harici oldukça güzel cihazdı ...
cızılı sorununu bende farketmşştim telefonda sorun var sanmıştım fakat 4.4 gelince düzeldiği için takmadım kafaya ve evet gerçekten çok iyi bir cihaz 2 yıllık olmasına rağmen donanım halen iyi denilebilir

DiaBLoS

Admin
Video çekiyorum yüksek sesli müzikli ortamlarda, sonra videoyu izleyeyim diyorum , açıyorum videoyu , cızırtılı ses geliyor hoparlörden. Video dan doğru dürüst birşey anlaşılmıyor yani.
3 kere ard arda servise gitti teknosada , sonra iade aldılar...

Çok açıyorum cihazımı valla . istemeyerek de olsa iade ettim ...

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
bende temple run oyununu oynarken farketmiştim o cızıltıyı , ben kameraya önemsemeden almıştım çünkü fotoğraf çekmem , ancak çektiğim zamanlar güzel çekiyor.

cızıltı sorunu şuan yok. yazılımsal dı sanırım. çünkü 4.3 e bi ara (işsizlik , can sıkıntısı) dönmüştüm , oyunlarda yine cızıltı vardı 4.e geldiğimde cızıltı kalkıyordu.
şuanki hali çok güzel ancak google 5.0 başka vermez büyük ihtimal cyanogenmode ile idare ederiz

DiaBLoS

Admin
Çok iyi cihazlar nexuslar...
G3 ü aldım bende. Çok iyi oda .