Nexus 4 Şarjda takılma, yavaş dolma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 Şarjda takılma, yavaş dolma sorunu
Arkadaslar nexus 4 cihazimi gece sarja takiyorum sabah uyandiginda bi takilma goruyorum. Ss atiyim.

Bu böyle oldugu icin cok rahatsizim gercekten, ne yapmam gerekir.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sarj aletin bozuk olabilir.

abandonware

abandonware

Üye
Kablonun içi kırık olabilir. Ayrıca şarj adaptörünün amperi cihazına uygun olmayabilir. Mesela benim eski HTC cihazımın adaptöründe yazan amper M8'imin adaptöründe yazan amperden küçüktü ve M8, eski cihazımın adaptörüyle şarj olmak nedir bilmiyordu.

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Mm anladım. Sarj aletimi degistireyim ?

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
birde şöyle bi durum var. atıyorum sabah kalktıgımda şarjda oldugunda %40 da kalıyor ya, ben yine %100 lük bi kullanım yapıyorum telefona, saatlerde kullanıyorum %40 olarak, sonradan düşmeye başlıyo.
batarya kalibrasyonu mu yapsamki anlamadım. kabloda sorun yok ama bence.

Peocawe

Peocawe

Üye
birde şöyle bi durum var. atıyorum sabah kalktıgımda şarjda oldugunda %40 da kalıyor ya, ben yine %100 lük bi kullanım yapıyorum telefona, saatlerde kullanıyorum %40 olarak, sonradan düşmeye başlıyo.
batarya kalibrasyonu mu yapsamki anlamadım. kabloda sorun yok ama bence.

Batarya da veya yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Yeniden stock rom atıp (ya da hangi romda iseniz) ve batarya kalibrasyonu yapıp yeniden dener misin?

Bende de Nexus 4 var ara sıra batarya yüzdesi takılıyordu şarj olurken. Nokia kablosu ile şarj ediyorum bir sıkıntı olmadı henüz. Ama kullanırken bazen %3 birden düştüğü oluyor.

LattAsdfasdf

Üye
    Konu Sahibi
Batarya da veya yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Yeniden stock rom atıp (ya da hangi romda iseniz) ve batarya kalibrasyonu yapıp yeniden dener misin?

Bende de Nexus 4 var ara sıra batarya yüzdesi takılıyordu şarj olurken. Nokia kablosu ile şarj ediyorum bir sıkıntı olmadı henüz. Ama kullanırken bazen %3 birden düştüğü oluyor.
Anladım kardeşim, sonuç alırsam haber veririm sağolasın.

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

Üst Alt