EneSismanoglu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nexus 4 medya telefonu degil bastan soyliyelim eger muzik veya fotograf cekme deliliginiz yoksa kotu performans sunmaz guzel bi kulakliklada sesi halledebilirsiniz ben olsam dusunmeden S3 ten kurtulurdum Nexus 4 varsa ama para konusunda odememenizi tavsiye ederim
Galaxy S3'ten sonra Nexus 4 kamerası seni tatmin etmeyebilir. Nexus 4 kamerasını incelemeni tavsiye ederim.Oyun konusunda kasma donma yaşatmaz ve sanırım Nexus 4'ün Open GL 3.0 Desteği de var bu da beni almaya itiyor diyebilirim. Ses konusu önemli değil ama kamera önemli fakat 8.0Mpx kamera s3'ün kamerası ile eşit. Neden performansı kötü ki?
Galaxy S3'ten sonra Nexus 4 kamerası seni tatmin etmeyebilir. Nexus 4 kamerasını incelemeni tavsiye ederim.
Oyun konusunda kasma donma yaşatmaz ve sanırım Nexus 4'ün Open GL 3.0 Desteği de var bu da beni almaya itiyor diyebilirim. Ses konusu önemli değil ama kamera önemli fakat 8.0Mpx kamera s3'ün kamerası ile eşit. Neden performansı kötü ki?
Nexus 4 alırsanız zaten teknik servis ile pek bir işiniz olmayacak :rolleyes:
nexus 4 tabiki daha iyidir medya cihazı değil bunu kabul ediyorum ama s3 almakta bence saçmalıktır malum daha güncelleme zor çıkar (4.3 final olacak galiba s4 arayüzüyle) sonra daha üretilmiyor destek yok
nexus 4'e bir şekilde otg desteği verilebilseydi alırdınız bir tane 64 GB flash disk ve otg kablosu paşa paşa kullanırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?