Telefon Tavsiyesi Nexus 4 alınır mı hala?

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Birde Bu Ara Google Play Editionlu Telefonlar Çıkmaya Başladı Ama Nexus Serisini Bırakırmı Bilemem Ama Nexus Adı Gayet Güzeldi Neden Bırakıyorlar ki :) Aman Desteği Kesmesinler de :D

Tek sebebi olabilir isimleri Google ismi altında toplamak ve güçlü marka vurgusu.

Google Play Market
Google Müzik
Google Gazete
Google Kitap
Google Play Edition
Google Chrome
Google Gmail
vs vs

NEXUS

NEXUS

Üye
Tek sebebi olabilir isimleri Google ismi altında toplamak ve güçlü marka vurgusu.

Google Play Market
Google Müzik
Google Gazete
Google Kitap
Google Play Edition
Google Chrome
Google Gmail
vs vs
Birde Google Tüm Desteğini Türkiyeye Açsa , Film , Müzik , Asistan Gibi İndiremiyorsun Markete Eklendi Fakat Türkiyede Destek Yok :angry:

avast

avast

Üye
Yav Desteği Kemicek Yine Güncelleme Alıcak Sadece Nexus 6 Veya Başka Adla Telefon Çıkmıcak İsim Değiştirecek Kısaca :D
:D ben kasimda alcam kasima kadar soyle 3 gb ramli 2.7 ghz islemcili bi nexus 6 yada google play edition cikarsada onu alsak bari :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
16 gb içine 200 mb müzik rr3,fifa14,dungeon hunter 3 veya 4,hill climb racing,whatsapp sığar mı?Bir de Score! yükleyeceğim :D 1 gbda ıvır zıvır atsam ne kalır geriye

avast

avast

Üye
Hesap et boyutlardan 1.4 gb den hesap et iste

NEXUS

NEXUS

Üye
16 gb içine 200 mb müzik rr3,fifa14,dungeon hunter 3 veya 4,hill climb racing,whatsapp sığar mı?Bir de Score! yükleyeceğim :D 1 gbda ıvır zıvır atsam ne kalır geriye
Ben Neler Neler Yükledim Sığdı Bu Dediklerin Ne Ki :D

Invoke

Invoke

Üye
Nexusu sonuçta farklı firmaya ürettiriyor. O olay kendi telefonunu üretmesi ile ilgili olmalı. Google X filan diyorlardı, hatta güya nexus 5 çıkmayacaktı ama olmadı. Yani yeni çıkan laflar değil bunlar. İleride ne olur bilinmez.

Google play edition başka bir şey, hTc One'ın da var Google Play editionu Z Ultranın da var. Daha bir çok cihazın var. Bildiğimiz Z Ultra yine ama yazılımı Sonynin değil, nexusunki oluyor, güncellemeyi yine dire googledan alıyor.

16değil 11 gibi bir alan kalıyor sana ama sığar. :D Custom kernelle, otg desteği de sağlayabiliyorsun. Stock da yokmuş, öyle diyorlar. :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Nexusu sonuçta farklı firmaya ürettiriyor. O olay kendi telefonunu üretmesi ile ilgili olmalı. Google X filan diyorlardı, hatta güya nexus 5 çıkmayacaktı ama olmadı. Yani yeni çıkan laflar değil bunlar. İleride ne olur bilinmez.

Google play edition başka bir şey, hTc One'ın da var Google Play editionu Z Ultranın da var. Daha bir çok cihazın var. Bildiğimiz Z Ultra yine ama yazılımı Sonynin değil, nexusunki oluyor, güncellemeyi yine dire googledan alıyor.

16değil 11 gibi bir alan kalıyor sana ama sığar. :D Custom kernelle, otg desteği de sağlayabiliyorsun. Stock da yokmuş, öyle diyorlar. :D
11 mi? benj telefonu aldığımda 14 Gb Yer Vardı. (Nexus 4)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunları yükleyince bana en kötü 5 gb yer kalıyor 1 gb fotoğraf ve video çeksem 4 gb bana kalıyor bir oyunu sıkılıp silsem 4-5-6 gb arası boş yer kalıyor ve bana yeter :D

Üst Alt