Nexus 6 ne zaman çıkarnexus 6 çıkana kadar herhalde (?) ama geliştirici desteği devam eder.

Nexus 6 çıkınca 5 mi alıyım o zaman ben telefonu alınca 2-3 yıl kullanacağım en az![]()
Ben telefonu internette rahat dolaşmak için alıyorum nexus 4 kasmadığı için iyi göründü bana arada oyun da oyunarım rr3 fifa 14 falan4'ü de kullanırsın. Sana bağlı kaç yıl kullanacağın.
900 zorlama çok az 1000 e çıkma ihtimalim var 1000 tlye nexus 5 bulamam diye düşünüyorum18 ay güncelleme desteği var. O oyunlarda sıkıntı yaşamazsın oynarsın. O bütçeye alabileceğin iyi telefonlardandır. Daha yukarı çıkabiliyosan 5 i de tafsiye ederim.

Turkcell'de 900 tl şuan oradan alacağım bir korkum var arkası cam ya çizilmez mi orasını ne yapacağız?Kap alsam orası görünmeyecek jelatin veya şeffaf kaplar falan var mı?Bulamazsın maalesef bide yeni çıktı çok zor. Ama nexus 4 ü 900 950 ye rahat alırsın, tasarım olarakta güzel o arkadaki cam falan hoşuma gidiyo
Arkası Özel Bir Cam Yani Kırmaya Çalışsan Bile Çok Aşırı Derece Zor Kırılır Telefonu Birkaç Kere Düşürdüm Çizik Dahi Yok Hiçbir Sorun Yok.Turkcell'de 900 tl şuan oradan alacağım bir korkum var arkası cam ya çizilmez mi orasını ne yapacağız?Kap alsam orası görünmeyecek jelatin veya şeffaf kaplar falan var mı?
Google Nexus Serisini Bırakabilir Öle Bir Haber Okumuştum Google Play Editiona Geçeilirmiş Ama Desteği Kesmiyecekmiş. Öle Okumuştum Biyerde Yalan Olabilir.nexus 6 çıkana kadar herhalde (?) ama geliştirici desteği devam eder.
Nexus Adında Telefon Çıkarmayacakmış Başka Ada Geçicekmiş Ama Desteği KesmiyecekNasilya neye gececekmis neye ? O nasi oluyo![]()

Google Nexus Serisini Bırakabilir Öle Bir Haber Okumuştum Google Play Editiona Geçeilirmiş Ama Desteği Kesmiyecekmiş. Öle Okumuştum Biyerde Yalan Olabilir.
Birde Bu Ara Google Play Editionlu Telefonlar Çıkmaya Başladı Ama Nexus Serisini Bırakırmı Bilemem Ama Nexus Adı Gayet Güzeldi Neden Bırakıyorlar kiBöyle bir haber var ve muhtemelen doğru. Hatta Motorola'yı Lenovo almasından sonra bu şekilde gelebilir.
Aman Desteği Kesmesinler de 
Yav Desteği Kemicek Yine Güncelleme Alıcak Sadece Nexus 6 Veya Başka Adla Telefon Çıkmıcak İsim Değiştirecek KısacaNexusta yalan oluyo demek android alirsam nexus diyodum oda sikinti oldu simdi tuh ne alcaz simdi