Invoke
Üye
Sailfish os'u biri yüklemiş çok kötüymüş bende yükleyecektim tam çıksın öle yüklerizen iyisi cmdir büyük ihtimalle ama tip olarak göze hoş gelsin değişiklik olsun diyorsan miui ye bak. Bir de sailfish OS portlanıyordu. Pek stabil değildir, herhalde biraz kurulumu da farklı ama değişiklik olur ya da boş ver ona hiç girme.
çakma ios zaten.
liquid
bu arada sen nexus 5'e hangi rom'u kullanıyorsun
bu arada sen nexus 5'e hangi rom'u kullanıyorsun
Benimde En Çok Hoşuma Giden Rom'lar Cyanogenmod ve paranoidParanoid.
Benden cevap bekliyorsan bilmiyorum, ben n4 kullanmadım ki.
N5de şarjı iyi gidiyor franco ile dediler gün ortasında bitti şarjım, eve gelince hemen düzelttim tekrar.
Yorumlara bak, dene. Deneye deneye bulursun. Gerçi bulacak bir şey yok ya. =P
dostum daha rom atmayı yeni öğreniyosun kalmış ki romlara yorum yapıyorsun liquid smooth şuan nexus 4 için en çok kişiselleştirilebilir rom., Yükledim Özellik Yok , Yavaş (Stock Rom'dan Bile Yavaş) , Donmalar Takılmalar , Bir Tek İkonlar Mavi Olmuş ve açılışı değişmiş o kadar bu arada cihaza 5-6 kez root attım ve unroot yaptım bootloader kilidini kapatmayı aradım en baştan yapıcaktım programla oluyormuş
Liguid i kurdum ve benim hiç hoşuma gitmedi , senin zevkini bilemem ve ROM yüklemeyi yeni öğrendim fakat siz nasıl kuruluyorsunuz farkını açıkla yüklediğimde hiç sevmedim hiçbirşeyde değişmemişti sadece ikonlar mavi olmuş ve açılış animasyonu değişmişti , benim kullandığım ve hoşuma giden cyanogenmoddu ve kendi kullanmama göre yorumladım ve bu arada ROM yüklemeyi yeni öğrenmem amatör olduğum anlamına gelmez ve bu arada liguid i kimseye tavsiye Etmem. Menüde dolaşırken kasıyor ve şarzı iyi daysnmıyor ve zaten liquidi kullanan olduğunu fazla sanıyorum ve zaten liquid bende çok kastı.dostum daha rom atmayı yeni öğreniyosun kalmış ki romlara yorum yapıyorsun liquid smooth şuan nexus 4 için en çok kişiselleştirilebilir rom.
milleti yanıltma bilmeden etmeden..romda en ufak bi donma yok..ben sana bi vide o çekeyim liquid buysa başka bişey kullanmam ben dersin.amatör amatör rom kurarsan böyle sonuçlar çıkması gayet normal..
kardeşim ben 2 yıldır androidin içindeyim sense rom nasıl atılır diye soru soruyosun kimin sözüne güveneceğini gayet iyi bilir burdakiler merak etme kolay gelsin sanaLiguid i kurdum ve benim hiç hoşuma gitmedi , senin zevkini bilemem ve ROM yüklemeyi yeni öğrendim fakat siz nasıl kuruluyorsunuz farkını açıkla yüklediğimde hiç sevmedim hiçbirşeyde değişmemişti sadece ikonlar mavi olmuş ve açılış animasyonu değişmişti , benim kullandığım ve hoşuma giden cyanogenmoddu ve kendi kullanmama göre yorumladım ve bu arada ROM yüklemeyi yeni öğrenmem amatör olduğum anlamına gelmez ve bu arada liguid i kimseye tavsiye Etmem. Menüde dolaşırken kasıyor ve şarzı iyi daysnmıyor ve zaten liquidi kullanan olduğunu fazla sanıyorum ve zaten liquid bende çok kastı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?