İpucu Nexus 4 4.4.2 Kitkat için romlar

Invoke

Üye
telefonu atıcan, yine recovery girince aynı şekilde flashlayacan ama wipe YAPMA

Tepkiler: .NeXuS.

Invoke

Üye
Olur

Çok cahilsin keşke ölsen

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
yapıyor bakalım oldu arkadaşlar ikinizede teşekkürler özellikle @-qarapapaq- 'a ben tek başıma yapmaya kalkışsam telefon gitti , ikinizede yeniden teşekkürler chrome'u bile yüklemedim Kendi Tarayıcısı Güzelmiş

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
İstediğin zaman navigation barı kapatıp açabiliyor olman en iyi özelliklerinden biri, bence. Kullanışlı oluyor. Quick Settings'e Expanded desktop, toggle'ı ekle, rahat et.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
İstediğin zaman navigation barı kapatıp açabiliyor olman en iyi özelliklerinden biri, bence. Kullanışlı oluyor. Quick Settings'e Expanded desktop, toggle'ı ekle, rahat et.
üst barı diyorsan ordakilerin hepsini açtım birde üst menü tıklamayla olması süper oldu birde tam ekran özelliği var bu rom çok güzelmiş şarzıda performanslı oyunlarda tam ekranı aç , birde şarz üzdesini gösteriyor orası güzel oldu kısaca kendi stock romunu sevdiysem bunu hayli hayli severim bide aramalarda altta gözüküyor , onu galiba eskisi gibi yapma yok , ama olsun oda güzel , bu arada şu sanal tuşların görevini değiştirme varmı birde full türkçe olmaması biraz kötü ve şu ses i artırma diye birşey var onu anlamadım , Google+ , vb.. gereksizler gitti , valla şuanda hem hızlı hem güzel

Invoke

Üye
Smiley Combo

Invoke

Üye
Sanal tuşlarla ilgili ayarlar ınterface bölümünde olacak.

Invoke

Üye
interface'ye nereden girebilirim

Interface yazmıyorsa, arayüz yazıyordur. Ayarlarda. Tamamen Türkçe değil dedin diye, oranın interface olduğunu düşünmüştüm. En altta Buttons and layout diye bir seçenek olacak ya da Türkçe karşılığı neyse.

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
buldum Cyanogenmod nasıl paranoidden daha mı güzel

Invoke

Üye
Aynısının laciverti

Invoke

Üye
Alıştın haa