Nexus 4 4.3 geldi

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 4.3 geldi
Bugün bana geldi. Nexus u olanlar kontrol etsinler.

Hala gelmeyen cihazlar varsa banda 3-4 gün bekleyip alamayınca şöyle yapmış ve bu kadar beklemeden almıştım
android 4,3 güncelleme ayarları şöyle yaptım
ayarlar, uygulamlar, tüm uygulamalar, google hizmet çerçevesi, önbellek, veri temizleme, veri temizlemeişlemi, devre dışı bırak seçeneği sonra tekrar aktif et sistem güncellemeleri tekrar denedim açtım kapadım vs. bu işlemi 4-5 defa denedikten sonra nihayet oldu.

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
hiç degisiklik yok denilebilir zaten

Ee değişiklerler nasıl stabilize tam oturmuş mu ? Ne olmuş yani ?

ses değişikliği var eskiden zil sesi ve kulağa gelen ses zor duyulurdu 2 kat artmış en bariz ben bunu hissettim. görsel olarak zaten bişey beklemeyin çok ciddi görsel değişikliği olmaz en azından 5 serisine geçinceye kadar

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Ben hala fark göremedim malesef ) ama belirgin fark var telefon hakkında bölümünde 4.3 yazıyor

- - - Eklendi - - -

google play müzik değişmiş ve ses kalitesi gerçekten çok iyi olmuş birde kamera değişmiş ve biraz daha kalite artmış gibi

DiaBLoS

Admin
Bende de nexus 4 var ...
Orijinal google in rom unu yukledik internetten .

Oto güncellemesi ile farki yok değil mi arkadaşlar ?

keşke nexus 4 alsaydım..

Tepkiler: .NeXuS.

romaryu

Üye
Nexuslar güzel cihaz olurlar ama hafıza kartı desteği olmaması kötü

anemik

Üye
Galaxy S3 hala güncelleme gelmedimi yahu ?

DiaBLoS

Admin
S3 daha 4.2 gelmedi .

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
4.3 ün 4.2.2 den çok az farkı var ama )

ozakin70

Üye
Way anasını sayın izleyiceler bize yeni rom yapacak adam da kalmadı ki

UpOneTR

Üye
Benim tele 2.3.6 gelse yerimden kalkıp halay sekicem o derece
Atrixxxxx :/

IVI-Elia

Üye
çok fark yok herahlde benim ufak kuzen kapmış hemen güncellmeyi.

o değilde benim nedir güncellemelerden çektiğim Windows Phone beklerken şimdi de HTC ONE'için 4.3 bekliycem sonra 5.0 sonra Windows Phone 8.1 çokmu zor güncelleme yani biraz hızlı olsanız

DiaBLoS

Admin
Kamera gorselliginde bir kaç fark var .
Bir de Sarj konusu bana çok daha iyi geldi ...

çekim gücü düşmüş biraz...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar nexus 4 te meşgule atıldığınızda meşgul tonu geliyor mu yoksa direkt arama sonlandırıldı mı diyor?

S4 kullanıyorum arkadaşlar ; bize ne zaman gelir bu guncelleme ? daha dün bi güncelleme yaptım ama sevicepack tarzı bişeydi 44 MB lık