Next Launcher 3D v1.19.1 /Yeni/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Next Launcher 3D v1.19.1 /Yeni/
Market Bilgileri:

Yenilikler

1. (Yeni) Kilit ekranı düzenltildi.
2. (Artırma) Sonraki widget'ları ve Next canlı duvar kağıtları istemi güncellenecek.
3. (Fix) Bazı FC düzeltildi.

1.19.1 ile bazı hatalar düzeltilmiş.

Arkadaşlar önce yükleyin telefon yeniden başlatılacak.Daha sonra next launcher yükleyin.Aksi taktirde ''satın aıln '' gibi şeyler ile karşılaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: senoltutal

servet27027

Üye
bunu neden kuruyoruz kardeş onuda bi söylede bu googleplayın eski sürümü değilmi ....yani bunu kurmamız neden gerekli

- - - Eklendi - - -

tmm kurdum ama bu playın modlanmışıymış ve rootsuz telefonlarda bi işe yaramaz benimki rootluydu ve işime yarar inşallah kurdum bakalım teşekkür ederim şimdiden yakalanırsa sana söylerim kardeş...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

x-scarface

x-scarface

Üye
Emeğine sağlık.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

servet27027

Üye
yakalanıyor kardeş net olmamasına rağmen sabah yine yakalandım ne dediysen yaptım yine yakalandım işin iyi tarafı bir bug atıyor yakalayınca bidaha kuramıyorsun

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yükleyin telefon yeniden başlatılacak.Bunu yükledikten sonra girecen ve orda seçenekler olacak android 2.2+ gibi... orda seçecen tama diyecen ve telefon yeniden başlatılacak.Ondan sonra next laucher uygulamasını kuracan.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ben kendim kullanıyorum anlattığım gibi yaptım yakalanma falan yok .

trefflay

Üye
bu bahsettiğiniz google play programını nerden bulacağız? link verebilir misiniz?

gnybrky

gnybrky

Üye
Teşekkürler Anılbaran dediğin gibi yaptım bakalım satın al diyecekmi.En güzel tema şimdiye kadar gördüğüm pahalı olması normal.Ama biz Türkler pek para verme taraftarı değiliz biraz :)

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Ben de aynen yaptım ama yine yakalandım. Ne yaptıysam da yakalanıyorum yaa. Bu şansla orjinal alsam da yakalanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt