Next Launcher 3D Shell v3.05 Apk (En İyi Arayüz Uygulaması)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Next Launcher 3D Shell v3.05 Apk (En İyi Arayüz Uygulaması)
Alanında en iyi arayüz uygulaması Next Launcher 3.0.5 sürümü ile karşımızda.Bu sürümde bazı hatalar giderilmiş ve uygulama performansı geliştirilmiş.Kişiselleştirmenin en düzenli ve en şık halini isteyenler bu arayüz uygulamasını kullanmalı.

Market Linki:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İndirme Linki Txt Dosyasındadır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk:

bahaddin53

bahaddin53

Üye
çok arayüz kullandım.Daha doğrusu denedim telefon kapanıp açılınca kendi arayüzü geliyordu telefonun bi daha aç indirdiğin arayüzü sıkıntı oluyordu bunda öyle sorunlar varmı bide telefonun kendi arayüzünden güzelmi ekran görüntüsü eklermisin :)çok arayüz kullandım.Daha doğrusu denedim telefon kapanıp açılınca kendi arayüzü geliyordu telefonun bi daha aç indirdiğin arayüzü sıkıntı oluyordu bunda öyle sorunlar varmı bide telefonun kendi arayüzünden güzelmi ekran görüntüsü eklermisin :)çok arayüz kullandım.Daha doğrusu denedim telefon kapanıp açılınca kendi arayüzü geliyordu telefonun bi daha aç indirdiğin arayüzü sıkıntı oluyordu bunda öyle sorunlar varmı bide telefonun kendi arayüzünden güzelmi ekran görüntüsü eklermisin :)çok arayüz kullandım.Daha doğrusu denedim telefon kapanıp açılınca kendi arayüzü geliyordu telefonun bi daha aç indirdiğin arayüzü sıkıntı oluyordu bunda öyle sorunlar varmı bide telefonun kendi arayüzünden güzelmi ekran görüntüsü eklermisin :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
çok arayüz kullandım.Daha doğrusu denedim telefon kapanıp açılınca kendi arayüzü geliyordu telefonun bi daha aç indirdiğin arayüzü sıkıntı oluyordu bunda öyle sorunlar varmı bide telefonun kendi arayüzünden güzelmi ekran görüntüsü eklermisin :)çok arayüz kullandım.Daha doğrusu denedim telefon kapanıp açılınca kendi arayüzü geliyordu telefonun bi daha aç indirdiğin arayüzü sıkıntı oluyordu bunda öyle sorunlar varmı bide telefonun kendi arayüzünden güzelmi ekran görüntüsü eklermisin :)

Yazdigin sorunlara ben rastlamadim
Birkaç tanede on izleme ekliyim ama oncelikle denemelisin hakkini veren bir launcher

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
çok arayüz kullandım.Daha doğrusu denedim telefon kapanıp açılınca kendi arayüzü geliyordu telefonun bi daha aç indirdiğin arayüzü sıkıntı oluyordu bunda öyle sorunlar varmı bide telefonun kendi arayüzünden güzelmi ekran görüntüsü eklermisin :)çok arayüz kullandım.Daha doğrusu denedim telefon kapanıp açılınca kendi arayüzü geliyordu telefonun bi daha aç indirdiğin arayüzü sıkıntı oluyordu bunda öyle sorunlar varmı bide telefonun kendi arayüzünden güzelmi ekran görüntüsü eklermisin :)çok arayüz kullandım.Daha doğrusu denedim telefon kapanıp açılınca kendi arayüzü geliyordu telefonun bi daha aç indirdiğin arayüzü sıkıntı oluyordu bunda öyle sorunlar varmı bide telefonun kendi arayüzünden güzelmi ekran görüntüsü eklermisin :)çok arayüz kullandım.Daha doğrusu denedim telefon kapanıp açılınca kendi arayüzü geliyordu telefonun bi daha aç indirdiğin arayüzü sıkıntı oluyordu bunda öyle sorunlar varmı bide telefonun kendi arayüzünden güzelmi ekran görüntüsü eklermisin :)

Telefonunda arka palanda çalışan gereksiz uygulamr varsa ramş meşgul ediyordur ve bu yüzden olabilir.Konuda bulunana görseller yeterince açık , bence bi denemelisin :)

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Bu aktifken telefonun kendi arayuzu calisiyormu bi deneyelim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bi deneyin bakalım :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bi deneyin bakalım :)

Üst Alt