New! KXTING Music Player V1.8 .0 EN 1.sis s60v5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
New! KXTING Music Player V1.8 .0 EN 1.sis s60v5
Yeni bir müzik player arkadaşlar..sertifikalamayı unutmayın..iyi günlerde kullanın..

1. Renkli skinleri değiştirebilirsin..
2. çevrimdışı modda bağlantı fonksiyonunu sağlayabilirsin..
3. Şarkıların özelliklerini değiştirebilirsin..

4. Ekolayzırı daha verimli yapabilirsin..
daha birçok özellikleriyle güzel bir playerdır arkadaşlar..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sefket66, halisinansyon, emrul25102 ve 12 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar..

kutukak

kutukak

Üye
teşekkürler

cemee61

cemee61

Üye
tesekkurler nadir. denemedigim mp3 calar kalmadi en son bunda kaldim, kiyida kosede kalmis ama bence en kaliteli sesi veren program bu. digerleri kadar pratik degil . ozellikle ilk yuklemede interneti devre disi birakana kadar deli oldum ama benim icin onemli olan ses, ekolayzirda ayarladinmi cok cok iyi oluyor. 5230 da sorunsuz calisiyor. emegine saglik

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla faydalı olduysam ne mutlu bana..evet konu kıyıda köşede kaldı..arasıra kıymetini bilen çıkıyor..:oke:

cemee61

cemee61

Üye
nasil fayadali oldu hemde...:) daha once acousticli w910 kullaniyordum ses canavar gibi. simdi nokiaya gecis yaptim ayni tadi alamiyorum tabiki ama kxting idare ediyor. cok onceleri 3250de ttpod kullaniyordum o en iyisiydi ama yeni telefonlarda pek tat vermedi acikcasi. belki yeni versiyonu cikarsa daha iyi olur. tekrar tesekkurler:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

cirtlangec

Üye
elınıze saglık arkadaslar gercekten guzel ses verebılen bır prog ama bı sorun galıba neden ıkıde bır lan veya ınternet baglantısı ıstıyor ıptal etmekten bıktım artık update mı yapması gerekıyor yoksa...? aydınlatırsanız sevınırım

cemee61

cemee61

Üye
programin birkac sorunu var. ornegin kimi yerler cince. playlistte yada ekolayzerde problemler cikabiliyor. bu daha 1.8. surum ve gelistirilecektir. ama sesi hosuma gitti benim... internet baglantisi istiyor evet. sen reddet sanirim 3 kere arka arkaya reddedince duruyor. sonra ana menuden settings e gel ordan system settingsi sec. acilan yerin en altinda off-line model(disconnect.. yaziyor ona tikla ("on" konumuna getir) daha internet baglantisi istemez:oke:

mekanik

Üye
eyvallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt