[Neusoft Mobile] Car Black Box Pro v2.04(0) S^1/S^3 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Neusoft Mobile] Car Black Box Pro v2.04(0) S^1/S^3 Unsigned
GPS koordinatları ve yoldaki fotoğrafları kaydedilerek, uygulama yolda ne olduğunu bilgi veriyor. Car Black Box uygulaması iletişim iletişimim yardımıyla, günlük hayatımızı güzelleştiriyor. Uygulama, kaza sırasında bayılan veya hareket edemeyen kişiler için tasarlanmış. Fotoğrafların telefonun hafızasına kaydedilmemesi tavsiye ediliyor.

Yenilikler:
- Daha fazla dil eklendi.

Car Black Box araci sürerken Görüntü çekerek ve GPS uydularina bağlanarak herseyi çeken ve kaydeden bir uygulamadir. Car Black Box araci, bir kaza tespit edilirse, kullanıcı tarafından önceden ayarlanmış eylemleri uygulayacaktir. Seçilebilen eylemler şunlardır:
  • Aracın tam konumunu içeren bir metin mesajı ( enlem ve boylam )
  • Harita üzerinde aracın konumunu içeren bir MMS ( isaret MMS’i )
  • Kaydedilmis bir mesaji cağrilan kişiye dinleten bir telefon goruşmesi
Araç Car Black Box başlamadan önce, uygulama ayarlarını kontrol edilmelidir:
  1. SMS / MMS / Arama: acil mesaj türü seçin. MMS için, alıcı Nokia Maps yüklü telefonuna sahip olmalıdır.
  2. Eğer etkinse, her kanal için ayarları doğrulayın:
    - SMS / MMS acil mesaj için istediğiniz metni ve mesaji alacak kişiyi lütfen belirtiniz.
    - Arama için geçerli bir telefon numarası belirtilmeli ve bir ses mesaji kaydedilmiş olmalıdır. Sesli mesaj çaldirilan kişiye oynadilacaktir.
  3. "Test" butonuna basarak ayarları doğru olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bu, daha önce ayarlanmiş uyarı mesajı başlatacaktir.
  4. Sürüş sırasında görüntü almak / almamak seçeneği seçin.
  5. Görüntü kalitesini ayarlayın: Düşük / Orta / Yüksek.
  6. Kaza hassasiyeti seçin: Düşük / Orta / Yüksek.
  7. Istenen ölçüm sistemi belirtin: Metrik / İngiliz.
  8. Rotayi kaydetme seçenegi etkindir. Ayarlar geçerli rotayi KML dosyaya tasiyabilir ve Google Earth, Haritalar ve Cep telefondan rotayi takip edebilirsiniz.
  9. Görüntüler kayıt edilecek klasörü seçiniz. Eğer görüntüler telefonun hafızasına kayıt edilirse, telefonun performansı etkilenebilir, bunun için görüntüler hafıza kartına kayıt edilmesi önerilir. Ayrıca, uygulama işlevini doğru olarak yerine getirebilmesi için 50MB veya daha fazla kullanilmamiş bellek gerekir.
  10. Olayın süresini ayarlayıniz. Bir kaza halinde, belirtilen zaman dilimine ait görüntüler mevcut olaya eklenecektir.
  11. Kaydedilen görüntülerin maksimum bellek miktarını belirtiniz.
İstediğiniz ayarları kontrol ettikten sonra, uygulama “START” tuşundan açılabilir. Telefonun doğru pozisyonu ayarlamak için, telefonun kamerası 10 saniye açık kalacak. Zamanın bitmesini bekleyebilir veya hazır olduğunuzda “Done” (tamam) tuşuna basabilirsiniz.
Ayarlama bittikten sonra, hız, yükseklik, uzaklık / süre ve pusula gibi istatistik bilgiler, araba sürülmesi zamanında telefonun ekranında sergileyecek. Olayı kaydetmek veya uygulamayi yeniden ayarlamak için ilgili tuşlara basılarak yapilabilir. Düşük hafıza, kapalı GPS modulleri, çevrimdışı modta telefon gibi özel durumlarda bildirimler mevcuttur. Bir kaza (ivme ani değişim) tespit edilirse, bir uyarı mesajı görünecektir. Bu işlemi kapatmak için 30 saniyeniz var. Süresi sona erdiğinde, ugulama ayarlarinda hangi eylemleri sectiğinize göre, acil durum mesajları gönderilecek veya telefon göruşmesi yapilacak.
Arabayi Sürerken ya da bir kaza durumunda kaydedilen görüntüler, uygulama olay izlecisi ile görülebilir. Her bir resimde, tarih, saat ve gps koordinatlarıbelirlenir.​






 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Ferzan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt