00cengiz
Üye
Nette Savas Online {84,4 MB} Türk Yapımı
Bizzat Yapımım Olan Nette Savaş Online İle Herkesle Online Oynayaın Ayrıca Oyun 84.4 MB Boyutundadır ( Sıkıştırılmış Hali 84,4 MB'dir ) Hiç Bir Şekilde Counter Veya Diğer Online Oyunlar Gibi Üyelik İstemez + Program Gerektirmez PC Açısından Hiç Bir Sorun Yapmaz İsterseniz Oyunu Mercek Altına Alalım ;
Bu Konuyu Her Forumda Paylaşmanızı İstiyorum Arkadaşlar Neden Türkler Oyun Yapmasın ? Neden Türkler Kazanmasın
Afiş ( Afiş İyi Olmayabilir
Oyundan Görüntüler
Oyun Henüz Çok Yeni Oldugu İçin Daha Video Çekmeye Bile Fırsat Olmadı, Yakında Video'da Gelicektir, Şimdi Size Oyundaki Amacı Anlatayım
Oyundaki Amaç Karşındaki Kişileri Yenmek, Yani Zevk Amaçlı Yapılan Bir Oyun Ancak Sonradan Klan Çalışmaları Başlayacak,
Oyunda ' TAB ' Puan Tablosunu Açar
Oyunda ' Shift ' Tuşuna Basılı Tuttuğunuzda Hızlı Koşabilirsiniz .
Oyunda ' Sol Klik ' Ateş Eder
Oyunda ' Ortadaki Klik ' Silah Değiştirir
Oyunda ' Q-R ' Tuşları Sağa Sola Hafifçe Eğilmeyi Sağlar
Oyunda ' C ' Eğilir
Oyunda ' T ' İle Sohbet Edebilirsiniz .
Oyunu İndirdim Nasıl Giriş Yaparim ?
Bu Ekrana İsminizi Yazın Ve Enter'e Basın.
Bu Resim Menüyü Anlatıyor
Odaya Giriş Nasıl Yapılır ' Join Game ' ?
Arkadaşlar Şuanda Hiç Oda Kurulu Olmadıgını Gösteriyor, Oda Oldugu Zaman, Oda Kurucusunun İsmi V.s. Yazar Odaya Bağlanmak İçin Oda Numaralarına Bakmanız Yeterli Örneğin Ahmet Yazan Oda 1 Numaralı, Siz Bu Odaya Bağlanmak İçin Aşağıdaki Yazı Yazma Yerine 1 Yazıp Enter Tuşunua Basmanız Yeterli.. Resimdede Örnek Vardır . Yapamayanlar Yorum Atmanız Yeterli .
İndirme Linki ' Sıkıştırılmış Rar Olarak İniyor Sadece Rarından İçinden Çıkani, Klasörü Masaüstüne Atın . Giriş İçinse Yüklenen Klasördeki Nette Savaş Extereme.exe'ye Girmeniz Yeterli, Oyun Neden İngilzice Diyorsanız Kullanıdıgım Programlar İngilizce ,Türkçede Yapılıyor Ama Aceleye Geldi İdare Edin Beğenin Veya Beğenmeyin Yorum Yapmanız Yeterli . .
Media File Link :
HTML-Kodu:
Not
Oyun'un İlk Sürümü Windows 7'de Çalışmamaktaydı, Bu Sorun İle İlgili Bir Kaç Çalışma Yaptım, Şuanda 1 Kişi Denedi Windows 7'de Çalışmadı Sizde Deneyip Yorum Atarsaniz Çok Sevinirim .
Virüs Taraması Sonuçları
Bu Konuyu Her Forumda Paylaşmanızı İstiyorum Arkadaşlar Neden Türkler Oyun Yapmasın ? Neden Türkler Kazanmasın
Afiş ( Afiş İyi Olmayabilir
Oyundan Görüntüler
Oyun Henüz Çok Yeni Oldugu İçin Daha Video Çekmeye Bile Fırsat Olmadı, Yakında Video'da Gelicektir, Şimdi Size Oyundaki Amacı Anlatayım
Oyundaki Amaç Karşındaki Kişileri Yenmek, Yani Zevk Amaçlı Yapılan Bir Oyun Ancak Sonradan Klan Çalışmaları Başlayacak,
Oyunda ' TAB ' Puan Tablosunu Açar
Oyunda ' Shift ' Tuşuna Basılı Tuttuğunuzda Hızlı Koşabilirsiniz .
Oyunda ' Sol Klik ' Ateş Eder
Oyunda ' Ortadaki Klik ' Silah Değiştirir
Oyunda ' Q-R ' Tuşları Sağa Sola Hafifçe Eğilmeyi Sağlar
Oyunda ' C ' Eğilir
Oyunda ' T ' İle Sohbet Edebilirsiniz .
Oyunu İndirdim Nasıl Giriş Yaparim ?
Bu Ekrana İsminizi Yazın Ve Enter'e Basın.
Bu Resim Menüyü Anlatıyor
Odaya Giriş Nasıl Yapılır ' Join Game ' ?
Arkadaşlar Şuanda Hiç Oda Kurulu Olmadıgını Gösteriyor, Oda Oldugu Zaman, Oda Kurucusunun İsmi V.s. Yazar Odaya Bağlanmak İçin Oda Numaralarına Bakmanız Yeterli Örneğin Ahmet Yazan Oda 1 Numaralı, Siz Bu Odaya Bağlanmak İçin Aşağıdaki Yazı Yazma Yerine 1 Yazıp Enter Tuşunua Basmanız Yeterli.. Resimdede Örnek Vardır . Yapamayanlar Yorum Atmanız Yeterli .
İndirme Linki ' Sıkıştırılmış Rar Olarak İniyor Sadece Rarından İçinden Çıkani, Klasörü Masaüstüne Atın . Giriş İçinse Yüklenen Klasördeki Nette Savaş Extereme.exe'ye Girmeniz Yeterli, Oyun Neden İngilzice Diyorsanız Kullanıdıgım Programlar İngilizce ,Türkçede Yapılıyor Ama Aceleye Geldi İdare Edin Beğenin Veya Beğenmeyin Yorum Yapmanız Yeterli . .
Media File Link :
HTML-Kodu:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not
Oyun'un İlk Sürümü Windows 7'de Çalışmamaktaydı, Bu Sorun İle İlgili Bir Kaç Çalışma Yaptım, Şuanda 1 Kişi Denedi Windows 7'de Çalışmadı Sizde Deneyip Yorum Atarsaniz Çok Sevinirim .
Virüs Taraması Sonuçları
çok iyi olmuş.