NetQin Mobile Security 5.0 5800 ve c6-00 gibi dokunmatik telefonlar için..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m.kaya.o9

m.kaya.o9

Üye
    Konu Sahibi
NetQin Mobile Security 5.0 5800 ve c6-00 gibi dokunmatik telefonlar için..
NetQin Mobile Security 5.0 sisteminizde en yüksek hızda çalışan tutarken, virüsler, malware ve casus yazılım cihazınıza koruyan, toplam mobil güvenlik çözümüdür.


Ödüllü çift motor teknolojisi (bulut + istemci) virüs ve zararlı yazılımların sisteminize serbest tutmak için hızlı ve etkili virüs tarama ve temizleme sağlar.
Bu uygulama aynı zamanda yedekleme ve kaybolması veya çalınması durumunda telefonunuzu bulabilmesi için Anti-Kayıp Kişiler de dahil.
NetQin Mobile Security, West Coast Labs Checkmark tarafından sertifikalandırılmıştır.
Anti-virüs
NetQin Mobile Security artık Hızlı Tarama, virüsler, malware ve casus yazılımlara karşı koruma, 60 saniyeden daha kısa çalışır destekler. Internet'te dolaşırken Güvenli Tarama gerçek zamanlı koruma sağlar ve onları açmadan önce Güvenli Mesajlaşma mesajları kötü amaçlı URL'leri tanımlar. Ayrıca gerçek zamanlı kurulumdan sonra indir, uygulama güvenliği sıralaması sırasında apps tarama ve kötü niyetli uygulamaları kaldırmak zorlamak için yeteneği yararlanacaksınız.
Gizlilik Koruması
Sizin izniniz olmadan özel veri erişmeye çalıştığınızda uygulamaları izleyin. Telefonunuzda kayıtlı kullanıcı adları ve şifreleri güvenli tutun.
Anti-kaybetti
Kaybolması veya çalınması durumunda uzaktan telefon bulun. Telefonunuzun SIM kart değiştirilirse bir metin uyarı alırlar.
Rehber Yedekleme
Back-up ve bir SD karta veya sunucuya rehber geri. Kolayca yeni bir Android ve Symbian telefonda göç ederler. NQ Space (i.netqin.com) ücretsiz bir hesap ile online yedekleme verilerini yönetme
Optimizasyon
Tek tuşla cihaz optimizasyonu ve veri kullanımının gerçek zamanlı izleme alın. Sizin haberiniz olmadan arka planda çalışan uygulamaları kapatarak telefonunuzun verimliliği artırın.
Ağ Yöneticisi
Ağ Güvenlik Duvarı sizin haberiniz olmadan bağlantı başlatmaktan internet bağlantıları ve blok uygulamaları izler. Trafik Yöneticisi kullanıcılar geçkin ücretleri önlemek için maksimum veri kullanımını ayarlamanıza izin verir.
Pro Üye Özellikler Ücretli
Anti-virüs
Otomatik Virüs Veritabanı güncellemeleri çok meşgul değilseniz veya el ile güncelleştirmek için unutsanız bile, her zaman en son tehditlere karşı korunmasını sağlayacak.
Anti-Kayıp
Uzaktan telefon kilitleme ve bu çalınması durumunda bir alarm sesi. Telefonunuz kurtarılabilir değilse de uzaktan fotoğraflar, metinler ve kişileri de dahil olmak üzere, özel verileri silebilirsiniz. Kısa mesaj veya NQ Space çevrimiçi bir hesap üzerinden - Pro sürümü iki uzaktan kontrol yöntemi sunar.
Gizlilik Koruması
Anti-dinlemelerini özelliği kayıt kötü niyetli uygulamaları önler ve paylaşmak telefon cihazınızda yapılan aramaları. Pro Üyeler ayrıca güvenli cihazınızda mali işlemlerin tutar mali hesap koruma alırsınız.


 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: ahmet_0063, zillage ve Tuba


Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...
 
  • Beğen
Tepkiler: m.kaya.o9

anık

Üye
tesekkurler ama sitede mevcut
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt