NetQin Mobile Guard v3.0 for S^3 devices

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NetQin Mobile Guard v3.0 for S^3 devices
Çok yönlü bir koruma programı..

As mobile devices adopt more and more PC capabilities, performance speed and power consumption become critical issues. NetQin Mobile Guard is designed to improve your mobile phone performance by removing junk, minimizing power consumption, blocking harmful sites and protecting your mobile phone against malware. This product also helps manage internet usage with monthly limits, a connection log, and even a real-time traffic bar that shows the amount of traffic being transferred.

Features:

System Optimization:
· OS Scan identifies the system problem and helps you fix it to improve the device performance.
· System management functions help you manage the applications, clean trash to free memory and accelerate start-up speed.
Proactive Protection:
· Anti-Malware detects and deletes existing Malware to protect your device from security threats.
· Safe Mode is a crash protection feature, which provides safe environment for solving device problems and prevent the loss of data.
Internet Usage Management:
· Traffic limit: Control how much you spend on the internet by putting a limit on it
· Connection log: See how much you've used traffic has been transferred in the month
· Traffic bar: See the amount of traffic coming in or going out in real-time.

New in 3.0 version Change-Log

1.NEW!! Call manager and spam SMS filter;
2.NEW!! Contacts backup;
3.NEW!! Outgoing call connection prompt;
4.NEW!! Switch skins;
5.NEW!! Document search;
6.Optimized program manager;
7.Optimized spam cleaning;
8.Enhanced traffic monitor;
9.Optimized file manager;
10.More comprehensive scan;
11.NEW!! Settings of connection;
12.Optimized system settings;

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: basriozturk62, castiel13, hamza_007 ve 22 diğerleri

aras248

aras248

Üye
teşekkürler

carli

Üye
harika bir program her seyi yapabiliyorsun.C,E,Z hepsini acabiliyorsun mesela sys,private dosyalarina Hackli telefonlarla giriyorsun bu program bunlarida aciyor süper bir program.

--------------- Ekleme ---------------

Tesekürler süper bir program.Hackli telefonlarin actgi C;E;Z deki sys bin yada private dosyalarini bile acabilirsiniz.Bu programda hersey var ne ararsaniz yazmakla bitmez harika program

calis84

calis84

Üye
Tesekkürler

sharpie

Üye
gerçekten bayağı iyiymiş.teşekkürler paylaşım için.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
emeğe saygı

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
sanırım antivirüs paylaşımları arasından en iisi bu emeğine sağlık teşekkürler

dr_cmj23

dr_cmj23

Üye
teşekkürler...N78' de de kullanmıştım iii program.

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Çok harika bir program, kesinlikle tavsiye ederim. Arka planda çalışan programları da kapatabiliryosunuz, bellekte lüzumsuz yer tutan temp dosyalarını ve junkları temizleyebiliyorsunuz. Paylaşım için teşekkürler.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
teşekkürler telefonuma nereden yüklendiğini bilmiyorum ama başka bişey kurarken kuruldu heralde qmlviewer i silebilirmiyim silinmiyor normalde ??

ruh öküzü

Üye
yükledim ama neye yarar bilmiyorum açıklayabilicek biri var mı acaba?

ekindora

Üye
teşekkürler

zorbey42

Üye
bende türkçesi var bunun başka bir forumda bulmuştum ama burda paylaşsam ne kadar doğru olur bilmiyorum
.ona yetkili arkadaşlar cevap versin.istenirse yükleyebilirim.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
güzel program :oke: cooook :tşk:

Punsier

Üye
teşekkür ederim

cargo3230

cargo3230

Üye
Arkadaşım eline sağlık şunu bide türkçeye çevirin çok uzun zamandır bekliyorum anlayan biri bi zahmet halletsin şu işi

aasime

aasime

Üye
Teşekkürler...

Üst Alt