Afşın Üye daha önce yüklemiştim kasma yapıyordu bataryayı sökmek zorunda bırakıyordu.. Umarım bu sorunsuz çalışır
daha önce yüklemiştim kasma yapıyordu bataryayı sökmek zorunda bırakıyordu.. Umarım bu sorunsuz çalışır
canboylu Üye arkadaşlar ben netquin v5.0 pro yüklüydü çokda memnundum fakat telefon güncellemesi geldi yaptım restart attı tel tabi optimize etmek için netquin e girdim ama her girişimde res atmaya başladı tel napıcam bi çözüm bu arada telefon nokia 603
arkadaşlar ben netquin v5.0 pro yüklüydü çokda memnundum fakat telefon güncellemesi geldi yaptım restart attı tel tabi optimize etmek için netquin e girdim ama her girişimde res atmaya başladı tel napıcam bi çözüm bu arada telefon nokia 603
dredd5 Üye güncelleme istiyor 3 aylık 10 tl karşılıgında telefondaki virüsleri silmiyor ?? İlginiz için şimdiden teşekkürler
güncelleme istiyor 3 aylık 10 tl karşılıgında telefondaki virüsleri silmiyor ?? İlginiz için şimdiden teşekkürler
bayrak0404 Üye yüklemeyin virüslü bu program,yükledim tlfnum bozuldu,yirmi liram gitti... Kaldır lan bu programı...