Netlioo nasıl para kazandırır?

Sponsorlu Bağlantılar

kralour

kralour

Üye
    Konu Sahibi
Netlioo nasıl para kazandırır?
Netlioo’ dan ve partner sitelerinden alışveriş yaptığınızda anında puan kazanırsınız.

Eğer Netlioo üyesiyseniz para kazanmanız son derece kolaydır, çünkü Netlioo’ da para kazanmaya “Netlioo’ ya üye olarak” başlarsınız. Sonra sosyalleşir, Netlioo üzerinde yaptığınız her aktivite için badge/rozetlerle ödüllendirilirsiniz. Facebook paylaşımları, arkadaş davetleri, ürün inceleme, alışveriş yapma, Netlioo üzerinde sosyalleşme, yorum yazma, yani kısacası Netlioo üzerinden yapılan her aktivite size mutlaka badge kazandırır! Netlioo’ da kazandığınız tüm badge / rozetler de size yapmış olduğunuz aktiviteye göre puan=para kazandırır.

Davetiye göndererek puan kazanırsınız. Kabul edilen 10 ve üzeri davetiniz size 10 ve üzeri NP kazandıracaktır.10 ve üzerinde yolladığınız ve kabul edilen her davetiye size 1′er NP kazandırmakla kalmaz, sonsuza kadar sürecek bir gelir kaynağının kapısını da açar. Arkadaşlarınızın referans olarak sizin mail adresinizi yazması da sisteme ve sizin networkunuza kaydolması için yeterlidir.
Yapılan her Facebook paylaşımı veya ürün beğenisi, sisteme üye olmayan Facebook arkadaşlarınız için davetiye niteliği taşır. Her paylaşım, networkünüzü daha da genişletir, gelir kapınızı daha da açar. Yapacağınız en az 10 paylaşım size 5NP olarak geri döner, ne kadar çok paylaşım yaparsanız, kazanacağınız NP o kadar yüksek olur. (Rozetler hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayın.)

Kazandığınız NP’ leri harcarken de kazanırsınız, hem de aynı oranda. Bu nedenle çok değil kısa bir süre sonra siz NP kazandıkça aslında Netlioo mağazasında her şeyin bedeli sizin için 0 (Sıfır) TL olur, istediğiniz her şeyi puanla alabilir hale gelirsiniz



Sosyal Ağ/Network Yapısı
Netlioo: Social Shopping Network (Sosyal Alışveriş Ağı)Netlioo.com, online alışverişi eğlenceli ve paylaşımcı hale getiren “Social Shopping Network” (Sosyal Alışveriş Ağı) hizmetini sizlere sunmaktadır. Bu network, hem üyeye, hem de sosyal ağındakilere büyük avantajlar sağlayan bir networktur. Alışveriş yaptıkça puan kazanan üye, sosyal ağına bağlı olduğu kişiye de puan kazandırmakta, aynı şekilde, onun sosyal ağına bağlı olan kişilerin yaptığı alışverişler de kişiye puan kazandırmaktadır. Kişinin networku için, kendi altına alacağı 10 kişi harici, altına alacağı üyelerin sayısıyla ilgili bir sınırlama yoktur. Dilediği kadar kişiyi altına alabilir, sosyal ağını dilediği kadar genişletebilir.Netlioo’ ya üye olabilmek için üye bir kişinin davetiyesi yeterlidir. Netlioo.com’a üyelik tamamen ücretsizdir. Daveti ile geldiğiniz kişinin sosyal networkuna girmiş olursunuz, sizin davetinizle gelen üyeler de sizin sosyal networkunuza, bu sayede de alışveriş yaparken para kazandıran bu benzersiz network sistemine kolayca dahil olurlar.Fakat Netlioo.com’u ilk kez ziyaret ediyorsanız ve bu platformdan haberdar olan hiç arkadaşınız yoksa, ücretsiz üye olmak ve arkadaşlarınızı bu eğlenceli dünyaya davet edebilmek için giriş sayfasındaki “Davetiye İsteyin” bölümüne email adresinizi bırakarak davetiye talebinizi iletebilirsiniz. Talebiniz bize ulaştıktan sonra değerlendirilip seçkin bir Netlioo üyesinden tarafınıza davetiye gönderilecektir. Böylece size davetiye yollayan üyenin sosyal networkuna girer, benzersiz Netlioo olanakları için ilk adımınızı atmış olursunuz.
Hem Sosyal Ağınızı Hem Gelirinizi Büyütün!

Netlioo.com sosyal alışveriş platformunu diğer alışveriş sitelerinden ayıran en büyük fark üyelerimizin arasında oluşan ağdır. Arkadaşlarınıza göndermiş olduğunuz üyelik daveti sayesinde sizin altınızda “1. SEVİYE” diye adlandırılan bir ağ oluşur, bu ağ her bir kişinin altına 10 kişi gelecek şekilde kurgulanmıştır. “1. SEVİYE” ağınızda bulunan 10 kişinin herhangi birinin davetini kabul edip netlioo.com’a üye olan her bir kişi sizin altınıza “2. SEVİYE”ye yerleşmeye hak kazanır. “2. SEVİYE”deki üyelerin altına kayıt yapan üyeler ise “3. SEVİYE” ağınızı oluşturur ve bu seviyeler bir sınırlama olmaksızın devam eder.

NP’lerinizi puanım sayfasından paraya çevirebilirsiniz. Puanım sayfasında banka hesap numaranızı sisteme kaydedebilir ve girmiş olduğunuz banka hesabınıza, birikmiş ve almaya hak kazandığınız NP’lerinizi paraya çevirerek hesabınıza geçirebilirsiniz.

NP’leriniz paraya çevrilirken %20 Stopaj ve 5 TL. havale masrafı kesilir. Dolayısı ile Netlioo sizin adınıza, kazancınızın vergisini gerekli devlet kurumuna yatırır. Puanım sayfasından paraya çevirmiş olduğunuz NP’leriniz, bu kesintiler gerçekleştikten 1 iş günü sonra, hesabınıza havale edilecektir.





Rozetler/Badges
Netlioo üzerinden yaptığınız her aktiviteyi rozetlerle ödüllendiriyoruz!

Netlioo’ da sosyallik derecenize göre size özel rozetler hazırladık. Bu rozetlerle hem arkadaşlarınız arasında popülerliğinizi arttırabilir, hem de her rozetinizle puan=para kazanırsınız. Kazandığınız puanları ister alışverişlerinizde kullanır, ister paraya çevirip hesabınıza havale edersiniz. Ne yaparsanız yapın, mutlaka bir rozetle ödüllendirilir veya var olan rozetinizi yükseltebilir, yine para kazanabilirsiniz!

Netlioo üzerinde her rozet, yapmış olduğunuz aktiviteye göre bir puan değeri ve isim kazanır. Bu aktiviteler size yeni bir rozet kazandırabileceği gibi, yaptığınız aktiviteye uygun olan rozetinizin derecesini yükseltir.

Yukarıdakine tıklayarak siteye gidebilirsiniz :)
 


Üst Alt