netbook yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
netbook yardım
arkadaşlar exper netbook'uma format atmak istiyorum yapamadım netteki formullerle flash belleğe kurulumu hazırladım ama bir türlü olmuyor "hal.dll" hatsı veriyor kurulumda diski silmem gerekiyormus yapamıyorum

fnldstntn

Üye
Anladigim kadari ile xp kurmaya calisiyorsun pc yi usb den boot ettigin zaman oncelikle 1. Yi seçeceksin hard diski formatlayip dosyalari kopyaladiktan sonra pc yeniden baslayacak ve ozaman 2. Secenegi sececeksin ve xp yi kurmaya baslayacak....

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
herseyi denedim olmadı 1de de 2de de hata veriyor işin içinden çıkamadım hocam

fnldstntn

Üye
Kullandigin xp custom mu yoksa orjinal kopyami eger custom ise usb den yukleyemezsin ve xpde sata destegi varmi???? Ayrica xpyi usb ye nasil atiyorsun win to flash programini oneririm....ayrica usb de yuklemeyi deniyor olabilirsin hard disk oldugundan emin ol boyutuna bak mesela bende ilk yukleyisinde çok ugrasmistim..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ags2002

ags2002

Üye
    Konu Sahibi
kullandığım xp kopya sata cesteği mevcut. Xp'yi flasha pep to usb ile yazdırmıştım. Flashı kendi laptopumda hazırladım xp sp3 yüklü

----------Eklendi @ 01:05:04 ---------- Yazıldı @ 01:02:15 ----------

hazırladığım flasnh hdd olarak gözüküyor netbookun biostan flashta bootlamayı da açtım
netbookumun markası exper

huaweı

Üye
ben flas la bot attım samsung nc110 sonra flashsız pchata veriyor flashla açılıyordu sonra xp yi flashla açıp tekrar normal xp kurudm digerini regeditdne sildim oldu pc gayet güzel n570 atom biraz gelişmiş

A s ı m

A s ı m

Üye
netbookların kendi hafızalarında zaten format mevcut, eğer ilk aldığınızda bilgisayarınızda xp kuruluysa bilgisayarınızın markasını modelini google a yazdığınız zaman hangi tuşla nasıl format atacağınızı bulabilirsiniz ben windows 7 formatı attım gayet iyi çalışıyor araştırın derim...:hmmm

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Windows 7 Starter kullanıyorum hiç sorum yok tıkır tıkır, linkleri
en yakın zamanda ulaştıracağım...

Link :

Garanti Kapsamı dışınada çıkmıyor üstelik fakat bu yazacaklarımı iyi
okuyun...

Acer sitesinden kendi markanızı herneyse kendi
bilgisayarınızı seçip BIOS uygulaması dışında hepsini indirin yoksa sonuç olarak
alacağınız şey kocaman bir sıfırdır..

Yazılımları indirirken , dilinizi
ve yük iğiniz
Windows sürümünü seçmeyi unutmayınız..

Bilgisayara format atmak için
size tavsiyem şu..

Partition Magic Home Edition kurun D: sürücüsü yapın
(8GB filan)... Sonra indirdiğiniz ACER Yazılımlarını, Windows 7 Kurlum Klasörünü
D:'ye atın...

setup.exe tıklayıp kurun .... --- Önerim şu, sıcak olduğu
için bilgisayar kaynama yapıyor bence kurmadan bilgisayarınızı 2 saat
dinlendirin... ---

Kurulduktan sonra panik yapmayın!! Sebep:
bakıcaksınız ki, 1366 x 768 seçenek kaybolmuş aldırmayın driverları kurduktan
sonra ses kısma ses açma simgesinden tut Touch Pad programına kadar herşey
kurulmuş olacaktır...

Ve Google Chrome kurmanızı tavsiye ederim.

NOT: DonanımHaber sitesinde yazdığım bir yazıyı buraya aktardım, konunun orjinali için:

Link :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...