Netbook HAkkında Soru Kullananlar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Netbook HAkkında Soru Kullananlar içeri
Arkadaşlar DÜzüstü bilgisayar almak istiyorum.Oyun filan Oynamıyorum ınternete gırıyorum Genellıkle Fazla paramda yok 700tl var maglum ogrencıyız kendım bırıktırdıgım paramla almak ıstıyorum.İnternete gırıcem bırde muzık dınlıcem ısımı gorurmu netbook Sizce Netbook mu alıyım yoksa Notebook mu=?
Ben Ekranı kucuk dıye Kullanamam gelıyor Bana.

şiste

Üye
kötü bir notebook alacağına iyi bir netbook alırsın :)

dufy85

dufy85

Üye
ikinci el sağlam bi notebook bulabilirsin. en mantıklısı bence

milestone

milestone

Üye
asus eee 1000h netbook'um var,piyasadaki en özelliksiz alet olmasına rağmen tüm beklentilerime cevap verebiliyor (internet,müzik,film...vs) ben aldığımda mediamarkt'ta kampanya vardı 399 liraydı,şimdi 500~550 arasındadır sanırım. Yanlız alacağın netbookta özellikle simkart adaptörü ve bluetooth'un oldmasına dikkat etmeni öneririm çünkü birçok modelde bunlar yok. Ayrıca benim netbook windows 7 starter ile geldi,aldığın aletin daha performanslı olmasını istiyorsan linux yada windows xp yüklü bir makine öneririm,gerçi hiç anlamamama rağmen kendi çabamla makineye ubuntu kurdum,0 linux bilgisiyle 4aydır hiç sorunsuz kullanıyorum,zaten makineden fazla beklentim olmadığı için pek kurcalamıyorum,

outofdark

outofdark

Üye
cimri.com yahut istanbulbilişim.com'u ziyaret et

ea55trwof

ea55trwof

Üye
bende lg-x130 var.malum işlemci hızı standart 1,66ghz.bilgisayar win7 olarak geldi ben şu an xp ve ubuntu kullanıyorum.netbookta win7 tavsiye etmiyorum.oyunların performansı düşüyor. :) netbookta oyun mu oynanır dersen de ben şu an cs 1.6 gta 3 ve gta vc age of mitology foreign legion buckets of blood diye bir oyunu çoook rahat oynuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt