Yardım netbook format atma yardım

phasan

Üye
    Konu Sahibi
netbook format atma yardım
netbook format atma yardım edermısınız cd yada dvd yerı yok netbook ta o olmadan nasıl formatlarım netbook cok yavaşladı

Iki çeşit var . Usb Ye orjinal windows atıp usb den atacaksın . Usb takılı iken reset at açılmadan f1 bir kaç kez bas boot ekranı gelecek sonrası kolay . Ana c yi bicimlendirmen gerek.
Birde pc açık ken wondowsu program gibi kurma var .
Usb de windows varsa pc Ye at kur kurulum bitince pc yi aç . C Ye gir old yani eski kurulumu olan klasoru sil

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Usb den kurmak istiyorum nasil olacak

Yukarda yazdım açıklayıcı değilse . Şöyle yaz googleye
Mini book format atma resimli anlatim
Yada youtube de mini book format

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda cd takacak bilgisayar yok bizde

0MG90

Üye
Format atacagın usb yi biçimlendir
Bunu indir
İso dosyasını bu program ile flash a yazdır
Usb yi tak netbook a bilgisayar açık şekilde yükle

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Format atacagın usb yi biçimlendir
Bunu indir
İso dosyasını bu program ile flash a yazdır
Usb yi tak netbook a bilgisayar açık şekilde yükle
Anlasılan ben bunu yapamıcam bunu yapmam ıcın ayrıca dvd surucusu lazım dvd yerı olsaydı bılgısayarın format atmasını bılıyorum

0MG90

Üye
Anlasılan ben bunu yapamıcam bunu yapmam ıcın ayrıca dvd surucusu lazım dvd yerı olsaydı bılgısayarın format atmasını bılıyorum
Flaş bellekle yapacaksın işte aynı dvd ile atar gibi

0MG90

Üye
Benım anladıgım bu program ile dvd bılgılerı buna kopyalanıyor
Netbook ile indir bir iso format dosyasını onla yaz flaş belleğe bu program ileDvd şart değil bir iso dosyası lazım yazman için o kadar indir bir torrent sitesinden hızlı iner

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Netbook ile indir bir iso format dosyasını onla yaz flaş belleğe bu program ileDvd şart değil bir iso dosyası lazım yazman için o kadar indir bir torrent sitesinden hızlı iner
Dogru dıyorsun da ınternettende guven olmuyor kı programa korsan olursa kotu

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorun olmaz defalarca atıyorum ben
Saglam bulursam ındırmeyı dusunuyorumsuan usb wındows 7 yukleme programını kuruyorum umarım bugun yukleyebılırımsanırım bende hata oldun yuzde 99 gelıyor sonra rengı kırmızıya donuyor neden olabılır bırı yardım edebılır mı

0MG90

Üye
ney hata veriyor?

phasan

Üye
    Konu Sahibi
We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again" bu hatayı alıyorum

0MG90

Üye
Cmd yi açıp sırasıyla onları yazıp enter yapıcaksın

0MG90

Üye
İso dosyasını seçtikten sonra isoyu yazmadan önce mi oluyor buEn az 4gb flaş lazımmış bu arada