Netbook Almak İstiyorum Bir de Sizlerin Görüşlerini Alayım Dedim...

Sponsorlu Bağlantılar

urgupprensi

Üye
    Konu Sahibi
Netbook Almak İstiyorum Bir de Sizlerin Görüşlerini Alayım Dedim...
üniversite öğrencisiyim sunum araştırma yapmak bazan da internette öyle takılmak konular araştırmak için bir NETBOOK almak istiyorum... Bir zamanlar bundan bikaç hafta öncesine kadar hp notebookum vardı ama çok ağır ve büyük olduğundan dolayı okula gidip gelmelerimde sıkıntı yaşıyordum ve bu nedenle de sattım.. Ama internet benim için vazgeçilmez bişey şuand 5800 dan bağlanıyorum ama bilgisayar tadı vermiyor ... Bunun için önereceğiniz netbooklar ya da memnun kalmadıysanız şikayetleriniz varsa lütfen paylaşın... Aldık mı bir kere alacağız. Sonradan Vah Tüh demeyelim... Hepinize Şimdiden Teşekkür Ederim...

urgupprensi

Üye
    Konu Sahibi
kimse ilgilenmiyor galiba bu konuyla nerde bu admin nerde diğer arkadaşlar nerde bu devlet nerde bu millet :))

Lacoste

Lacoste

Üye
netbook ta çok bişi olmaz çünkü neredeyse hepsinin işlemci ve ekran kartı aynıdır bu yüzden fiyatı ve markayı değerlendiriceksin ama 2gb ramli ve 250gb hddli olarak alırsan daha rahat edersin fiyat aralığı verirsen daha rahat yardımcı olabiliriz

urgupprensi

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür ederim konuyla ilgilendiğinizden ötürü... Netbooklar evet dediğiniz gibi işlemci ekran kart olarak değişiklik göstermiyor pek ama bazı şikayetler geliyo markalardan ne bileyim casper şarjı az gidiyor hp çabuk ısınıyor vs ben şu anda en iyi netbooku almak isterim bin tl na kadar bütçemi açarım şimdi diyeceksiniz bin liraya en iyisi alınır mı siz de dediniz pek fark etmiyo zaten ben de program yazmıyorum yada oyun düşgünü biri değilim ama yine de pahalı olmayan ama en iyisini almak istiyorum alacağım netbook o parayı haketmeli yani sonradan keşke şunu alsaydım dememeliyim yani... Bilmem derdimi birazcık anlatabildim mi :)))

birmot

birmot

Üye
ben hafta içinde bi arkadaşıma aldım. asus tavsiye ederim.ekran kartının paylaşımsız olmasına dikkat et yeter.
modeli bu:

urgupprensi

Üye
    Konu Sahibi
marka olarak asus mu yoksa sony mi desem size fiyatlarını da göze alarak bana tam olarak ne derdiniz?

zerdust5000

Üye
netbooklar müthiş gerçktn kullanım açısından heryere taşıyabiliyosun. ben şunu kullanıyorum casper minibook

bilmiyorum urgupprensi arkdşm sen nerden duydun ama ben şarj problemi yaşamadım hiç.sıradan bi notebookun en az iki katı gidiyo ve nispeten daha kısa zamanda şarj oluyo.fiyat olarakta çok uygun bir makina gözatmanı kesinlikle tavsiye ederimm..

urgupprensi

Üye
    Konu Sahibi
yorumundan dolayı teşekkür ederim evet vatan bilgisayara bizzat ben gittim oradaki satış görevlisi de bana bunu önerdi hemde kampanyası varmış o aralar maalesef onu kaçırdım 540 tl ye kadar düşmüştü...

urgupprensi

Üye
    Konu Sahibi
ben de takip ediyorum ama sıcak fırsatlar olursa duyurursanız gerçekten minnet duyarım bu hafta kesin alcam kampanya varsa onu değerlendireyim...

--------------- Ekleme ---------------

:oke:ARKADAŞLAR BUNLARA BAKAR MISINIZ???:oke:

nuriemreakin

Üye
acer f1 200 tavsiye ederim eğer hala almadıysan

standartmıdır

Üye
çok acil yardımmm!

LG n455

SAMSUNG n455 .

hangisini öneririsiniz,,fazla zamanım yok lütfen yorum yapınn:((

lg nasıl bi markadır ??

technoshark

technoshark

Üye
LG'nin başka bir netbook modelini arkadaşım 10 gün önce kadar satın aldı. Gayet memnun kendisi. LG yeni teknolojileri sürekli takip eden ve kendini geliştiren bir markadır. Taşınabilir bilgisayarları da fiyat / performans açısından bana göre en iyi birkaç markadan biridir.

Verdiğin linklerdeki netbookların özelliklerinin neredeyse tamamı aynı hatta LG'nin HDDsi 70GB daha büyük. Buna rağmen Samsung %50 daha pahalı. LG yi kesinlikle almanı tavsiye ederim bu durumda.

ea55trwof

ea55trwof

Üye
ben lg x130 kullanıyorum 110gb hdd var.win7 yüklüydü xpye çevirdim çok memnunum.destek ve yardım konusundada soruları alabilirim.bence düşunme al lg.

Üst Alt