netbook almak istiyorum 500 civarı +-50 lira . en uygunu nedir önerilerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kucukpoyraz

Üye
    Konu Sahibi
netbook almak istiyorum 500 civarı +-50 lira . en uygunu nedir önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar netbook almak istiyorumda iyi bişey olmasını istiyorum. ben pc den iyi anlarım ama pek zamanım olmuyo. 450 550 arası netbook söylerseniz iyi olur. indirimde olan mağazalarda olabilir. söylediğim gibi bütçeyi genişletme şansım yok. ben öğrenciyim ama işim programlama. 10 15 tane programlama programım olacak visual studyo, photoshop, dw, delphi vs. göz önünde bulundurursanız iyi olur çünkü ağır programlardır.

elive

elive

Emekli Yönetici
arkadaşlar netbook almak istiyorumda iyi bişey olmasını istiyorum. ben pc den iyi anlarım ama pek zamanım olmuyo. 450 550 arası netbook söylerseniz iyi olur. indirimde olan mağazalarda olabilir. söylediğim gibi bütçeyi genişletme şansım yok. ben öğrenciyim ama işim programlama. 10 15 tane programlama programım olacak visual studyo, photoshop, dw, delphi vs. göz önünde bulundurursanız iyi olur çünkü ağır programlardır.

500 tl pc sana soylediğin programlarda eziyet olur... bana sorarsan 300 tl daha bırıktır veya 2.el bir pc al.. sana tavsiyem en azından mınımum i3 lü onboard ekran kartı veya pentıum 512 mb ekran kartı

ea55trwof

ea55trwof

Üye
aynen netbook alıp o programları kurarsan sanırım netbooku kaldırıp parçalayabilirsin.önermem

canerimo

Üye
beni ara ucuza netbookjar var 05347865158

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...