Neşet Ertaş'ın Karaibrahimgil'e cevap!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Neşet Ertaş'ın Karaibrahimgil'e cevap!

Neşet Ertaş, Nil Karaibrahimgil'in sözlerini kendisine yakışın alicenaplıkla yorumladı ve "Olgun olmayan ham meyve gibidir aklına geleni konuşur" dedi.

Nil Karaibrahimgil'in 'Neşet Ertaş'ı tanımıyorum' sözleri ile başlayan Neşet Ertaş'ın 'Tanımak zorunda değil gözlerinden öperim' açıklamasına rağmen 'Ertaş benim sayemde tanındı' diyerek tartışmayı uzatan Karaibrahimgil'e büyük usta Ertaş'tan ince bir gönderme geldi.
HaberTürk'ün haberine göre, Ertaş, "Olmadan oldum sanan birinin çocukça lafları. Olgun insan düşünerek konuşur. Olgun olmayan ham meyve gibidir aklına geleni konuşur. Kendini bilmeyenin kusuruna bakmam dedi"

--------------- Ekleme ---------------

Türkiyede Neşet Ertaşı tanımayan yoktur.Neşet Ertaş 50 yıldan beridir muhteşem türküleriyle herkes tarafından tanınmaktadır günümüzdede halen tanınıyor.Acaba Nil Karaibrahimgili günümüzde kaç kişi tanıyor?Bir Kırşehirli olarak türkülerin ustası Neşet Ertaşı ''benim sayemde tanındı'' demesi üzdü.

aLone

aLone

Üye
reklamla tanınan biri kalkıp nasıl bunu der hiç anlamıyorum

kralxxx

kralxxx

Üye
Bi Kırşehir'li olarak gerçekten çok sinirlendim Neşet baba ya yapılan bu saygısızlığa.Reklam için yapılmış belli

darülmendep

darülmendep

Üye
Helal olsssun ne laf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...