bilgisayarım harici hardisk i görüyor Toshiba external 3.0 ama içini açamıyorum yardım edin lütfen
RealMorphine Üye Konu Sahibi Nereye Açacağımı bilemedimm(yardımm edin lütfen)iba bilgisayarım harici hardisk i görüyor Toshiba external 3.0 ama içini açamıyorum yardım edin lütfen
L-LumieRe Üye RealMorphine' Alıntı: toshiba external 3.0 Genişletmek için tıkla ... arkadaşım bu ilk mesajdada yazıyor sana modelini sordum ben ?
RealMorphine' Alıntı: toshiba external 3.0 Genişletmek için tıkla ... arkadaşım bu ilk mesajdada yazıyor sana modelini sordum ben ?
L-LumieRe Üye RealMorphine' Alıntı: toshiba ext hdd 593500-D Genişletmek için tıkla ... aradım ama bulamadım. bir yerde driver gerekiyormuş gibi bişi gordum ama hariciler için driver gerekmez normalde. 7200rpm ise güç yetmiyor olabilir. hdd yi bulabilsem yardımcı olucam ama...
RealMorphine' Alıntı: toshiba ext hdd 593500-D Genişletmek için tıkla ... aradım ama bulamadım. bir yerde driver gerekiyormuş gibi bişi gordum ama hariciler için driver gerekmez normalde. 7200rpm ise güç yetmiyor olabilir. hdd yi bulabilsem yardımcı olucam ama...
RealMorphine Üye Konu Sahibi kablosuda yamuk eğik biraz ondanda olabilirmi ??? resmini koydumm kablosu yamuk ondanda çalışmıyor olabilirmi ??
kablosuda yamuk eğik biraz ondanda olabilirmi ??? resmini koydumm kablosu yamuk ondanda çalışmıyor olabilirmi ??