Neresı Kural Dısı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Neresı Kural Dısı...
Asagıdakı resme dıkkatle bakıp bu zamana kadar kurallara uygun olupta sımdıden sonra nıye -kural dısı- ılan edılmıs olabılecegını anlayan varsa bana anlatırmı lutfen.

herkesın bıldıgı gıbı gectıgımız gunlerde tum dunyayı etkıleyen bı karıkatur krızı yasandı. devamındada bırcok kesım haklı olarak bu olayı protesto etmek ıcın bır takım yontemler kullandı. bızler de tepkımızı ortaya koymak ıcın yukarıda gordugunuz resmı imzalarımıza ekledık.

bu bızım en demokratık haklarımızdan bırı. yıkıcı bolucu vs. bır etkı olusturmadan tepkımızı en medenı yollardan bırıyle ortaya koyduk.

bu zamana kadar bu resmın yer aldıgı ımzam normal karsılanırken bugun dını ıcerık bahanesıyle kural dısı ılan edıldı.
ustelık aynı calısmayı ımzalarında kullanan baska uye arkadaslar kullanmaya devam ederken.

İnternet ortamı gıbı demokratık bı yerde ozellıklede maxicep gıbı bu zamana kadar demokratıklıgını bızzat kendımızın savundugu bı ortamda bu muameleyle karsılasmaktan duydugum uzuntuyu herkesle paylasmak ıstedım.

Yorumu sizlere bırakıyorum...

gknky

gknky

Üye
<div class='quotetop'>(ejay &#064; Feb 24 2006, 02&#58;14 PM) [post=285241]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Asagıdakı resme dıkkatle bakıp bu zamana kadar kurallara uygun olupta sımdıden sonra nıye -kural dısı- ılan edılmıs olabılecegını anlayan varsa bana anlatırmı lutfen.

herkesın bıldıgı gıbı gectıgımız gunlerde tum dunyayı etkıleyen bı karıkatur krızı yasandı. devamındada bırcok kesım haklı olarak bu olayı protesto etmek ıcın bır takım yontemler kullandı. bızler de tepkımızı ortaya koymak ıcın yukarıda gordugunuz resmı imzalarımıza ekledık.

bu bızım en demokratık haklarımızdan bırı. yıkıcı bolucu vs. bır etkı olusturmadan tepkımızı en medenı yollardan bırıyle ortaya koyduk.

bu zamana kadar bu resmın yer aldıgı ımzam normal karsılanırken bugun dını ıcerık bahanesıyle kural dısı ılan edıldı.
ustelık aynı calısmayı ımzalarında kullanan baska uye arkadaslar kullanmaya devam ederken.

İnternet ortamı gıbı demokratık bı yerde ozellıklede maxicep gıbı bu zamana kadar demokratıklıgını bızzat kendımızın savundugu bı ortamda bu muameleyle karsılasmaktan duydugum uzuntuyu herkesle paylasmak ıstedım.

Yorumu sizlere bırakıyorum...
[/b][/quote]

sitemizin yöneticileri herşeyin en iyisini bilir

hidayet

hidayet

Üye
ejay sen yinede rahat ol bir sebebi vardır elbet zaten ilgili yönetici arkadaşlarda gerekli açıklamayı yaparlar tahmin ediyorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=29174

Öncelikle şu konuyu bir okuyalım. Kimse dikkat etmedi buna ama. Orada Zero&#39;nun bahsettiği Yönetim olarakta konuyu gündemimize alıp, bundan sonra izleyeceğimiz çizgiyi netleştireceğiz sözünden sonra aldığımız karar ile bu tip şeyler yasaklanmıştır..&#33;

İmza, boykot topici o mallar bu malları protesto falan YASAKTIR.&#33; Gayet açık ve net daha önce esnek şekilde davranıyorduk müsade ediyorduk ama artık bunun dozunun fazla olduğuna karar verdik ve forum kurallarında yer alan;

5 &#8226; Politik ve dini konuların konuşulması, tartışılması yasaktır.

Maddesinin taviz verilmeden uygulanması kararı aldık. Sizin imzanız sadece silinenlerden birisi bu tip imzaların hepsini siliyorum..

İyi Günler..&#33;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gördüğünüz konuları ve imzaları raporla ile şikayette bulunursanız bize daha çok yardımcı olursunuz..&#33;

hidayet

hidayet

Üye
bilgiler için teşekkürler sonunda bu konuda netliğe kavuşmuştur

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Birde belirteyim. Konu dışında bu konularla ilgili temizlik yapılmaktadır. Dolayısıyla aralarda gözden kaçan konular olabilir o yüzden gördüklerini raporlamanızı rica ederim..

Ayrıca İbonline imzası hakkında bir bilgimiz bulunmamaktadır. Onunda imzası silinmiştir dün gece.

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Konu acıklıga kavusmustur. var olan kurallara baskaldırarak pırım yapmaya calısan bır ınsan olmadım hıc. sivrilmenin bu en kestırme yolu bana her zaman kirli gelmıstır. o nedenle uzatacak degılım ve ımzamı en kısa zamanda degıstırıcem.

ama son olarakta sunları soylemek ıstıyorum:

soz konusu ımzamın istismara açık yani: &#39;&#39;Genelde konu amacı dışına çıkıyor; kimi zaman siyasi zemine kayıyor, kimi zaman konunun sabote edilmesi sonucu sert tartışmalar, saldırgan tavırlar ortaya çıkıyor, Kimi üyeler de Hazır zemin oluşmuşken Vaaz vermeye yada siyasi propaganda yapmaya kalkışıyor, kimi zamanda Toplu "Lanet okuma" seansına dönüşüyor o kadar.. &#39;&#39; seklınde varılan sonuca zemin hazırladıgını dusunmuyorum. bu konulardada bu gune kadar actıgım tek bır baslık yada verdıgım tek bır cevap bulunmamaktadır. dıleyen arastırabılır..

aynı tarz ımza kullanan bır cok uye arkadasım varken benım ımzamın kural dısı ılan edılmesının cifte sıtandart oldugunu dusunmeme ragmen bu konuda kımseyıde &#39;&#39; rapor &#39;&#39; edecek degılım. herseyden once bu benım tarzım degıl..

son olarak benım yuzumden bu sıdete &#39;&#39;kapanan konular, Cezalar, kırgınlıklar, Ayrılıklar vs... &#39;&#39; olmayacak. ımzamı degıstırıyorum. Umarım sımdı herkes rahat etmıstır...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yanılıyorsunuz , sizin imzanızla aynı içeriği taşıyan tüm imzalar siliniyor ve ortada bir çifte standart göremiyorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(ejay &#064; Feb 24 2006, 04&#58;06 PM) [post=285338]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Konu acıklıga kavusmustur. var olan kurallara baskaldırarak pırım yapmaya calısan bır ınsan olmadım hıc. sivrilmenin bu en kestırme yolu bana her zaman kirli gelmıstır. o nedenle uzatacak degılım ve ımzamı en kısa zamanda degıstırıcem.

ama son olarakta sunları soylemek ıstıyorum:

soz konusu ımzamın istismara açık yani: &#39;&#39;Genelde konu amacı dışına çıkıyor; kimi zaman siyasi zemine kayıyor, kimi zaman konunun sabote edilmesi sonucu sert tartışmalar, saldırgan tavırlar ortaya çıkıyor, Kimi üyeler de Hazır zemin oluşmuşken Vaaz vermeye yada siyasi propaganda yapmaya kalkışıyor, kimi zamanda Toplu "Lanet okuma" seansına dönüşüyor o kadar.. &#39;&#39; seklınde varılan sonuca zemin hazırladıgını dusunmuyorum. bu konulardada bu gune kadar actıgım tek bır baslık yada verdıgım tek bır cevap bulunmamaktadır. dıleyen arastırabılır..

aynı tarz ımza kullanan bır cok uye arkadasım varken benım ımzamın kural dısı ılan edılmesının cifte sıtandart oldugunu dusunmeme ragmen bu konuda kımseyıde &#39;&#39; rapor &#39;&#39; edecek degılım. herseyden once bu benım tarzım degıl..

son olarak benım yuzumden bu sıdete &#39;&#39;kapanan konular, Cezalar, kırgınlıklar, Ayrılıklar vs... &#39;&#39; olmayacak. ımzamı degıstırıyorum. Umarım sımdı herkes rahat etmıstır...
[/b][/quote]

İlk paragraftaki olumlu davranışınız için Teşekkür Ederim..

Biz zaten size konu açtınız veya cevap verdiniz gibi birşey demedik kimseyede demiyoruz. Ama bu konular için bi süre müsama gösterdik ve yeni aldığımız karar ile tamamen yasakladık. Eskileride siliyoruz sabahtan bu yana konuları tarıyoruz tek tek..&#33; Kimseye geçmişte yaptığı birşey için ceza vermeyi vs düşünmüyoruz.&#33;

Aynı tarz imza bulunan biçok üye arkadaşım var demişssiniz dün gece dolaştım biraz forumda ve 4-5 adet gördüklerimi sildim. Şuanda da görünce siliyorum. İbonline ve sizin imzanız aklıma geliyor şuan için.. Konuyu veya imzayı raporlamak ispiyonculuk değildir. Eğer siz bunu yaparsanız bizde herkesin eşit olmasını sağlayacağız. Çünkü ben eğer sizin imzanızı sildiysem ve birbaşkasında da varsa bu resim onuda silmek konumundayım bunun içinde biz forumda her yeri göremiyoruz sonuçta bize gelen şikayetler doğrultusunda bakıyoruz.&#33;

Biz burada 1-2 veya 3 kişinin imzasını silmekle rahat etmiyoruz. Sadece bize verilen görevi uyguluyoruz..

İyi Günler..

S1FR3K1R1C1

Üye
Yetkili Arkadaşlar ßişey Silerse ßilinki Sebebi Wardır Kesinlikle Nİck Ayırımı Yapmazlar Bravo Maxi,moderatörler&#39;e

Salihyet

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Feb 24 2006, 02&#58;53 PM) [post=285274]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=29174

konu dısında üst konu olarak bulunmakta.. Tabi kim okuyacak onu...

_________
ibonline &#39;nın imzasında da bişeyler yazıyor.. Çelişkili bir durum
[/b][/quote]
doğru konu falan açmadıktan sonra sorun olmaz diyorum

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar konu anlasılmıstır. harıcten gazel okuyanlara kımsenın ıhtıyacı yok. neyı alkısladıgınızı anlamadım ama &#39;&#39;bisey sılınıyosa sebebı vardır&#39;&#39; mantıgıyla hareket eden bastan teslımıyetcı bırındende anlamlı bisey beklenmez sanırım..

Sılınmesı gerekıyosa sılınır ama bı acıklaması olur ve olduda ben aldım acıklamamı. ama en azından arastırdım tartısdım sebebını ogrendım.

ben de dıyorum kı &#39;&#39; bı sey yapılıyosa mantıklı bı acıklaması vardır &#39;&#39; bunu ogrenmeye calısmakta bıseydır.
korukorune alkıs tutmayı adet edınmıs sorgulama yetenegı olmayan arkadaslarda bu tartısmaya bosuna katılmasın. onların buradan alabilecegı bısey yok cunku...

Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar, yapılan müdahalelerin gerekçesi açıklanmıştır.Bu zamana kadar gözardı ediliyor, görmemezlikten veya elastiki davranıldığından ipi ucu kaçmaya başlamıştı. baktık ki bu işin başı ve sonu yani dozajını ayarlamak çok güç, işe geçmişten başlıyarak günümüze kadar olan açılan konular ve içeriğindeki sözlerden dolayı forum kurallarımızda belirtilen özellikle siyasi, dini, kişiye yönelik hakaretler ve kötü sözler uygunsuz söz ve resimler vs vs içeriğinin denetimini katı bir şekilde uygulayacağımızdan kimsenin bu konuları bi daha açmaması ve silindiğinde ise alınmaması gerektiğini bi kez daha vurgulamak istiyorum.Bu konuların dışında bilgi almak isteyen varsa buraya yazabilir veya PM atabilir.Konularda tam başarı için lütfen bizlere yardımcı olunuz.Teşekkürler...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
<div class='quotetop'>(ejay &#064; Feb 24 2006, 05&#58;10 PM) [post=285414]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaslar konu anlasılmıstır. harıcten gazel okuyanlara kımsenın ıhtıyacı yok. neyı alkısladıgınızı anlamadım ama &#39;&#39;bisey sılınıyosa sebebı vardır&#39;&#39; mantıgıyla hareket eden bastan teslımıyetcı bırındende anlamlı bisey beklenmez sanırım..

Sılınmesı gerekıyosa sılınır ama bı acıklaması olur ve olduda ben aldım acıklamamı. ama en azından arastırdım tartısdım sebebını ogrendım.

ben de dıyorum kı &#39;&#39; bı sey yapılıyosa mantıklı bı acıklaması vardır &#39;&#39; bunu ogrenmeye calısmakta bıseydır.
korukorune alkıs tutmayı adet edınmıs sorgulama yetenegı olmayan arkadaslarda bu tartısmaya bosuna katılmasın. onların buradan alabilecegı bısey yok cunku...
[/b][/quote]

Sana katılıyorum. Herşeyin bir sebebi mantığı vardır. Bazen bunu insan kendi düşünerek İdrak eder, bazende Sorarak bulur. Bugüne kadar İmzam bir kaç kez silindi hatta o zamanlar sebide söylenmiyordu tabi düşününce İnsan nerde hata yaptığını anlıyor.

Diğer Söylediğin Cümle (alkışlama ile) İle İlgili Olarak da Diyeceğim Söz Kimse Herşeyi Dört Dörtlük yapar diye Birşey yok Herkez Hata yapabilir veya Yanlış Olan Şeyi Doğru Olarak Bilebilir. Bu Moderatörde Olabilir Adminde veya normal bir kullanıcıda (kimse Üstüne Alınmasın sadece Mesajın içeriğinde geçtiği için yazdım) Sonuçta İnsandır. Onun İçin Kimseye Direk İnanılmasın ve Araştırılmadan sorulmadan Her Söylediğine Her yaptığına Doğrudur Denmesin Bu sitede bazen Gündemde olan yalan haberlerde Oldu. Onun İçin Sana bu konuda da katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt