Nerede Kaldı Bu PR 1.1 :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Nerede Kaldı Bu PR 1.1 :)
13 ocak 15 ocak deniliyordu çoğu yerde... 1 hafta önce Nokia 1 hafta içinde diyordu, şimdi 2-3 hafta içinde diyor... Neler oluyor acaba? :D N8'imizi güncelleyin yaaa :D

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

ozggurr

ozggurr

Üye
Ben her zaman 2011 ilk ceyregi dedim, bu da ocak-mart arasi demektir... bazi siteler ocak ayi ilk ceyregin icinde diye ocak'ta beklenebilir diye verdi heyecani kullanicilarda takep patlamasi oldu haliyle ancak...

iki tane pes pese gelen uygulama guncellemeleri ile Nokia N8 firmware'den beklenebilecek kadar guzel ozellikler kazanmis oldu zaten...

Ozellikle video oynaticinin alt yazi destegine kavusmasi firmware update olmuscasina bir ozelliktir benim nazarimda...
Eger guncellemeyi web browser ve yeni temalar icin bekliyorsaniz zaten aranan kan PR1.1'de degil. 2.0'da bulunabilecektir ki o da 2011 haziran ayina kadar surebilir...

Nokia N8'e su ana kadar gelen uygulama ve guncellemelerden cok memnunum sahsen...

Nokia kullanicilarinin isteklerine cevap vermeye cikardigi surpriz uygulama guncellemeleri ile devam ediyor..

venusutarit

venusutarit

Üye
Yakın tarihte güncelleme olsaydı video güncellemesi yanınlamazlardı

Uruloki

Uruloki

Üye
daha çok bekleriz biz bence ve beklediğimiz özellikler pr 1.1 de yok

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
Navifirm'de falan yavaş yavaş görünmeye başladı ya :) Cok umutlandıydım :D

tasarimx

Üye
Daha tel yeni çıktı şu anda bana şu şekliyle yeterde artar bile ....
bence acale etmesinler iyice incelesinler de güzel bir güncelleme olsun hatta süprizler olsun . yavaş olsun ama iyi olsun . :oke:

calis84

calis84

Üye
Navifirm'de falan yavaş yavaş görünmeye başladı ya :) Cok umutlandıydım :D
Navifirm´de gözüken eski bir beta versiyonuydu, su an navifirmden kalkti zaten. Bence arkadaslarin dedigi gibi bu is biraz daha uzayacak, aksi takdirde simdiye kadar gelen iki tane uygulama guncellemeleri gelmesi mantiksiz olur bence. Bekleyelim...

tasarimx

Üye
bu arada özggür doğru diyor şubat- mart bulur bu arada küçük güncellemeler gelir video gibi.....

akinorta

Üye
bence yarın çıkar.... :)))

sh0ck

sh0ck

Üye
Kounuyu gordum.. Yazayim dedim..

Yarin cikacagi soyleniyor.. Insallah dogrudur... E7 fw'si de pr 1.1 ile surecekler piyasaya.. bizim bekledgmiz pr 2.0 sa subatin ortasi ve martin ortasi arasinda cikacagi soyleniyor..

Ha bu arada, pr 1.1 ile muzik kismina arama gelecegi soyleniyor.. Ufak bi eksiklik gibi gelebilir ama aradgnz muzigi bulmak icin butun albumlere tek tek bakmak zaman kaybi...

Umalim ki, nokia bu guncellemelerle bizleri memnun etsin...

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
yha aibicim şu tarayıcı bi düzelse valla başka bişi istemiyorum...günde 500 kez fw güncellemesi varmı diye bakmaktan tik oldu bende :)

balkonkusu

balkonkusu

Üye
nokia n8 facebook sayfasında da 24 ocakta diyo :D PR2.0 şubat pr3.0 da yaza doğru diyo :P

andry77

andry77

Üye
Buyurun arkadaşlar Nokia N8 için güncelleme geliyor ;) birkaç gün daha sabredin, az kaldı... Eklediğim linkte yazıyo detaylı tarihler...

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Şu web tarayıcısını düzeltmedikten sonra ağzıyla kuş tutsa nokia gözümde bir hiç. Birde arkadaşlar kendi tarayıcısından başka flash destekli bi tarayıcı varmı yükleyebileceğimiz ?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
beyler tarayicadki sorunlarniz neler? nneyden yakiniyorsunuz :ehe

TheORCUN

TheORCUN

Üye
    Konu Sahibi
1-) Yavaş
2-) Hantal
3-) Kasıyor ve delirtiyor
4-) Çok yavaş
5-) Aşırı hantal....
6-) Çok kasıyor ve çileden çıkartıyor!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
anladim dostm :) evt ole aslnda duzeltseler iyi olur .yavass..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt