Berlin Boleyn ben mevlana değilim sıcak çikolata ol öyle gel. aman tanrıııııııııımmmmmmmmmm ağzımdan kaçtı
Berlin Boleyn TuRkiShCowboy' Alıntı: Bilal sen de benim düşündüğüm şeyi mi düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... ne düşünüyomuşsunuz bakiyim. bu işe bilali karıştırma
TuRkiShCowboy' Alıntı: Bilal sen de benim düşündüğüm şeyi mi düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... ne düşünüyomuşsunuz bakiyim. bu işe bilali karıştırma
Berlin Boleyn Üye Gribi' Alıntı: Sen ne düşünüyorsun ki ?Ben çok acayip şeyler düşünüyorum , bilmek istemezsin Genişletmek için tıkla ... demek öyle birdaha istesenizde gelmem. siz kovmuyorsunuz ben istifa ediyorum
Üye Gribi' Alıntı: Sen ne düşünüyorsun ki ?Ben çok acayip şeyler düşünüyorum , bilmek istemezsin Genişletmek için tıkla ... demek öyle birdaha istesenizde gelmem. siz kovmuyorsunuz ben istifa ediyorum
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi DiaBLoS™;1722643' Alıntı: İyi Akşamlar herkese.. Selamlar...Keyifler nasıl... Genişletmek için tıkla ... Iyidir abi seni sormalı
DiaBLoS™;1722643' Alıntı: İyi Akşamlar herkese.. Selamlar...Keyifler nasıl... Genişletmek için tıkla ... Iyidir abi seni sormalı
Catty Emekli Yönetici Ya bak Berlin Meleğin tabiriyle ( kulağın çınlasın melek ) sana burdan bir çakarım sonra kim çakar bilmem ona göre şaka yapıyoruz şurda ! bu arada Sana da iyi akşamlar DiablOS hoş geldin , keyifler iyi şakalaşıyorz senin keyifler nasıl ?
Ya bak Berlin Meleğin tabiriyle ( kulağın çınlasın melek ) sana burdan bir çakarım sonra kim çakar bilmem ona göre şaka yapıyoruz şurda ! bu arada Sana da iyi akşamlar DiablOS hoş geldin , keyifler iyi şakalaşıyorz senin keyifler nasıl ?
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi DiaBLoS™;1722655' Alıntı: Sanada iyi akşamlar Enes... Genişletmek için tıkla ...