TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi qirL1903' Alıntı: Bencede benim bi adım var ya saol arkadasım Enes bu arada güzel bi cevap degildi Genişletmek için tıkla ... neden ki ...
qirL1903' Alıntı: Bencede benim bi adım var ya saol arkadasım Enes bu arada güzel bi cevap degildi Genişletmek için tıkla ... neden ki ...
qirL1903 Üye öle iste.. üye gribi '' senle tartısmaya girmeye gerek bile yok sözel ögrencisiyim ne kadar iyi bildigimi sen düsün nasıl yazdgm sni hc ilglendrmz !
öle iste.. üye gribi '' senle tartısmaya girmeye gerek bile yok sözel ögrencisiyim ne kadar iyi bildigimi sen düsün nasıl yazdgm sni hc ilglendrmz !
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Ooo tuğçe sinirlendi bakalım bilal ne cevap verecek ortamı karıştırıyorum
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Dostlarım arasında ayrım yapmam asla herkesin yeri başkadır ortada sorun yok haydi sohbete devam bu arada ali abi limon almadın mi yanına
Dostlarım arasında ayrım yapmam asla herkesin yeri başkadır ortada sorun yok haydi sohbete devam bu arada ali abi limon almadın mi yanına
Catty Emekli Yönetici qirL1903' Alıntı: öle iste.. üye gribi '' senle tartısmaya girmeye gerek bile yok sözel ögrencisiyim ne kadar iyi bildigimi sen düsün nasıl yazdgm sni hc ilglendrmz ! Genişletmek için tıkla ... Yani bu kadar kaba olunur ! Beklemezdim doğrusu , Bravo Yani eline verseler beni Çıkamam herhalde TuRkiShCowboy' Alıntı: Ooo tuğçe sinirlendi bakalım bilal ne cevap verecek ortamı karıştırıyorum Genişletmek için tıkla ... Sen varya sen --------------- Ekleme --------------- qirL1903' Alıntı: Daha bise sölemesine gerek yok cevabı almıstır o sen kimi tutuosun Enes onu söle =) Genişletmek için tıkla ... Ayrıca Hiç bir cevap beni yıldıramaz Tuğçe , Bilen bilir beni
qirL1903' Alıntı: öle iste.. üye gribi '' senle tartısmaya girmeye gerek bile yok sözel ögrencisiyim ne kadar iyi bildigimi sen düsün nasıl yazdgm sni hc ilglendrmz ! Genişletmek için tıkla ... Yani bu kadar kaba olunur ! Beklemezdim doğrusu , Bravo Yani eline verseler beni Çıkamam herhalde TuRkiShCowboy' Alıntı: Ooo tuğçe sinirlendi bakalım bilal ne cevap verecek ortamı karıştırıyorum Genişletmek için tıkla ... Sen varya sen --------------- Ekleme --------------- qirL1903' Alıntı: Daha bise sölemesine gerek yok cevabı almıstır o sen kimi tutuosun Enes onu söle =) Genişletmek için tıkla ... Ayrıca Hiç bir cevap beni yıldıramaz Tuğçe , Bilen bilir beni
qirL1903 Üye Eee unmadıgın tas bas yarıyor diye atasözü yok bosuna her neyse hic gerek yok tartısmaya
Catty Emekli Yönetici qirL1903' Alıntı: Eee unmadıgın tas bas yarıyor diye atasözü yok bosuna her neyse hic gerek yok tartısmaya Genişletmek için tıkla ... Hey sözelci '' Ummadığın ''diye yazılır o Ayrıca tartışmama konusunda sana katılıyor bunu umuyorum
qirL1903' Alıntı: Eee unmadıgın tas bas yarıyor diye atasözü yok bosuna her neyse hic gerek yok tartısmaya Genişletmek için tıkla ... Hey sözelci '' Ummadığın ''diye yazılır o Ayrıca tartışmama konusunda sana katılıyor bunu umuyorum
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Tartışmayın bakem zaten moralim sıfır can düşmanımin cezası bitiyo bu ay ...
Catty Emekli Yönetici Mustafa Furkan' Alıntı: Bilal ve Tuğçe; lütfen daha sakin olalım ! Genişletmek için tıkla ... Şahsen ben çok sakinim ayrıca sohbet ediyorum
Mustafa Furkan' Alıntı: Bilal ve Tuğçe; lütfen daha sakin olalım ! Genişletmek için tıkla ... Şahsen ben çok sakinim ayrıca sohbet ediyorum