Nerde o eski bayramlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adananın bazı sokaklarında mahallelerinde bunların hepsi diyemem de bir çoğu hala satılıyor

SHS

Üye
he valla nerdee

Lina_TR

Üye
ohohov bayramın ilk günü içimizi bi heyecan sarardı. Para hesabı yapardık. O bu kadar verse şu şu kadar verse. Koşup hemen boncuklu tabanca alırdık. Şimdi o heycan kalmadı

__xXx__

Üye
insanın çocukluğu bir başka oluyor be babam ben küçükken de derdi nerede bizim çocukluğumuzdaki bayramlar diye en şanssız nesilde şimdikiler hayatlarında aksiyon yok adamlar sanal takılıyo

en son 9 yıl önce yumiyum yedim tadı hala damağımda

Burak

Üye
vay be

----------Eklendi @ 21:38:02 ---------- Yazıldı @ 21:37:46 ----------

ne günlerdi

Bayramı nerede geçirdiğinize bağlıymış onu gördüm bu bayramda..Bende yavan bir bayram geçiriyordum ne zamandır ama inanmazsınız bu bayram arkadaşımın çocuğuyla elimde poşet kapı kapı gezdim

----------Eklendi @ 10:58:54 ---------- Yazıldı @ 10:58:37 ----------

çocukluğuma döndüm resmen

__xXx__

Üye
oh ii bari geçmiş güzel günleri yad etmişsin ablacan

Tepkiler: vapur dumanı

kcsoft

Üye
eski günleri hatırladım be ne günlerdi

DiaBLoS

Admin
Allah eski bayramlardan , bayram ortamlarından nasip eğlesin ...

__xXx__

Üye
arkadaş dünyanın nasıl bi zamanında denk geldim ben böyle sevdiğim herşey bu devirde ama hiçbirşeyin tadı yok napsam acaba

__xXx__

Üye

ohoooo ablam ne bu tavırlar yahu?bak ben bu yaşta hala elimde poşetle kapı kapı geziyosam sizde yaparsınız
iyide ablacan senin yanında arkadaşının çocuğu varmış ben kimle gezeceğim tek gitsem koskoca adam kapıda beni gören korkudan içeri kaçar

arkadaş dünyanın nasıl bi zamanında denk geldim ben böyle sevdiğim herşey bu devirde ama hiçbirşeyin tadı yok napsam acaba
ya size ne oluyo cidden ne bu bezginlik?silkelenin ve kendinize gelin yahu!!Geçindireceğiniz eviniz yok kira derdiniz yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...