Nerde bu angry birds space

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Nerde bu angry birds space
Markete gelmedi sanırım

doctorrr

Üye
gelecek yahu sıkmayın kendinizi

papakudioflu

Emekli Yönetici
Rovio resmi olarak açıkladı angry birds space dahil bundan sonra çıkacak bütün uygulamaları wpye çıkarıcaz diye ama daha gelen giden yok

Konu Sahibi
umarım çıkar biran önce

aleranol

Üye
ya bugün miniclipe girdim kardeşime laptoptan flaş oyun açim diye sonuçta en iy. Sitelerden biri o. Birde ne göreyim koca kaca windows phone yazıyo

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya bugün miniclipe girdim kardeşime laptoptan flaş oyun açim diye sonuçta en iy. Sitelerden biri o. Birde ne göreyim koca kaca windows phone yazıyo
oyunların cogu markette var hatta bazıları xbox live oyunları

Türe

Üye
iPhone ' u en cok uygulamalari yuzunden ozleyecegim galiba

papakudioflu

Emekli Yönetici
ek ozellikler haric pek fark hissedemedim bir de marketten hat uzerinden girdigim zaman indirme yapamiyordum simdi indire biliyorum yazilimla alakasi varmi bilmiyorum

Yazilimla alakasi soyle var cihaz reboot oldugu icin hesabinda telefondan sifirlanmis oldu ve yeni ayarlarla indirme yapabiliyorsun

---------- Eklendi @ 00:41:18 ---------- Yazıldı @ 00:39:07 ----------

güzel o zaman. Onlar benim için önemli

90.000 uygulamayi gecti market furkan gunde ortalama 380 uygulama yukleniyor markete ihtiyac olan uygulamalarin buyuk cogunlugu var oyun olarak eksiklik var biraz o da yeni yeni gelmeye basladi.

eRdaL.

Üye

Yazilimla alakasi soyle var cihaz reboot oldugu icin hesabinda telefondan sifirlanmis oldu ve yeni ayarlarla indirme yapabiliyorsun

dogrudur avea ya bende yeni gectim ilk once nete baglanti yapamiyordum 4-5 kez aradim sonunda anlayan biri cikti el ile ayarlari yaptik sonra baglanti oldu yazilimdan sonra o ayarlar silindi ve o kisim bos baglanti da sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...